Sorento jede blbě
Re: Sorento jede blbě
jsou tam tři rozsahy a obrázek z osciloskopu
- Přílohy
-
- rps.png (145.9 KiB) Zobrazeno 6486 x
- Reklama
tak a jeste jedna tabulka
Dík a co je natý druhý tabulce??kozejk píše:tak a jeste jedna tabulka
Tak prosím tě už nemusíš.Našel jsem někde tabulku i s hodnotama a pinama kde se to měří.Dík za ochotu.oluska2 píše:Dík a co je natý druhý tabulce??kozejk píše:tak a jeste jedna tabulka
to byla přesně ona jen sem to zapomněl dát jako přílohu ten obrazek
Takže všechno je jinak.Sorento který prý v zimě stojí v garáži tak z toho tak zblbne že když ho necháš na mrazu tak skáče do nouzáku a počítač hlásí pičoviny.Mechanik z Kie povídal že je to normální.(Lidi prej blbnou a mění čidla a turba a další kraviny a oni jim to hlavně nevyvracej.Tak platí a platí)Počkej až se oteplí zas to bude v pohodě.A je fakt že co se oteplilo tak je vše poho a auto jede jak pitomí.Po ujetí cca 500 km vše ok.Jsem z toho Jelen.Ještě prý se dá přehrá softvér kde se daj tady ty palivový píčoviny odstranit ale auto už nepozná třeba že máš přicpaný filtr,naleješ tam benzín atd.(ale stačí měnit pal.filtr pavidelně a lít kvalitní naftu a je vše ok)Je to na každým co chce ale nikomu to neříkaj, nenutěj a nechaj si cvakat.Hold Autorizovaný Servis.Taková je praxe.Cus.
Takže všechno byly keci.Nakonec to byl regulátor tlaku paliva.Už to maká jak máááá.oluska2 píše:Takže všechno je jinak.Sorento který prý v zimě stojí v garáži tak z toho tak zblbne že když ho necháš na mrazu tak skáče do nouzáku a počítač hlásí pičoviny.Mechanik z Kie povídal že je to normální.(Lidi prej blbnou a mění čidla a turba a další kraviny a oni jim to hlavně nevyvracej.Tak platí a platí)Počkej až se oteplí zas to bude v pohodě.A je fakt že co se oteplilo tak je vše poho a auto jede jak pitomí.Po ujetí cca 500 km vše ok.Jsem z toho Jelen.Ještě prý se dá přehrá softvér kde se daj tady ty palivový píčoviny odstranit ale auto už nepozná třeba že máš přicpaný filtr,naleješ tam benzín atd.(ale stačí měnit pal.filtr pavidelně a lít kvalitní naftu a je vše ok)Je to na každým co chce ale nikomu to neříkaj, nenutěj a nechaj si cvakat.Hold Autorizovaný Servis.Taková je praxe.Cus.
No když to byl regulátor tlaku paliva ... to by mě zajímalo jak si to vyřešil? Koupi nový? Předpokládám že ne v KIA....Díky za odpověďoluska2 píše:Takže všechno byly keci.Nakonec to byl regulátor tlaku paliva.Už to maká jak máááá.oluska2 píše:Takže všechno je jinak.Sorento který prý v zimě stojí v garáži tak z toho tak zblbne že když ho necháš na mrazu tak skáče do nouzáku a počítač hlásí pičoviny.Mechanik z Kie povídal že je to normální.(Lidi prej blbnou a mění čidla a turba a další kraviny a oni jim to hlavně nevyvracej.Tak platí a platí)Počkej až se oteplí zas to bude v pohodě.A je fakt že co se oteplilo tak je vše poho a auto jede jak pitomí.Po ujetí cca 500 km vše ok.Jsem z toho Jelen.Ještě prý se dá přehrá softvér kde se daj tady ty palivový píčoviny odstranit ale auto už nepozná třeba že máš přicpaný filtr,naleješ tam benzín atd.(ale stačí měnit pal.filtr pavidelně a lít kvalitní naftu a je vše ok)Je to na každým co chce ale nikomu to neříkaj, nenutěj a nechaj si cvakat.Hold Autorizovaný Servis.Taková je praxe.Cus.
-
Pre oluska2:
Mám rovnaký problém. Sorento 2,5 CRDi, r.v. 2007. "Cviči" to so mnou asi mesiac. Dokonca som do Maďarska dal testovať vstreky. Boli dobré a tak mi neostalo nič iné ako ho dať na diagnostiku. Najprv v súkromných servisoch potom v KIA servise. Tri krát nezavislé vypísalo poruchu: tlakový spínač palíva. Keď deletovali chybu, auto išlo normálne asi 20 km a znova teraz cez víkend to urobilo zase. Napíš mi prosím, cez koho si objenaval tú sučiastku (regulátor tlaku paliva, ja ho mám od Bosch) a koľko stal Kč?
Ďakujem za info.
Mám rovnaký problém. Sorento 2,5 CRDi, r.v. 2007. "Cviči" to so mnou asi mesiac. Dokonca som do Maďarska dal testovať vstreky. Boli dobré a tak mi neostalo nič iné ako ho dať na diagnostiku. Najprv v súkromných servisoch potom v KIA servise. Tri krát nezavislé vypísalo poruchu: tlakový spínač palíva. Keď deletovali chybu, auto išlo normálne asi 20 km a znova teraz cez víkend to urobilo zase. Napíš mi prosím, cez koho si objenaval tú sučiastku (regulátor tlaku paliva, ja ho mám od Bosch) a koľko stal Kč?
Ďakujem za info.
Ač není otázka pro mě tak odpovím co vím... snímač tlaku stál v roce 2011 na Kiu Sorento 440 EUR. (13.277,-Sk)kapitan252 píše:Pre oluska2:
Ďakujem za info.
(Poznámka pod čarou... nebyl to snímač ale bordel v nádrži...ale to už je popsané v jiném vlákně)