DISKUZE O KIA SORENTO - ODMĚNA 2.500 KČ
-
Re: DISKUZE O KIA SORENTO - ODMĚNA 2.500 KČ
si myslím že se tady už neukáže dám ji do pátku a pak zavolám na tel číslo které uvedla a zeptám se kdy bude diskuze
- Reklama
Dobrý den, ukazuji se
Pokud jde o dotazy na formu diskuze, tak není v mé moci z ní udělat diskuzní fórum. To, že se výzkum realizuje právě formou skupinové diskuze, má svůj důvod. Je to standardní nejvíce využívaná forma, kterou děláme. Oproti tomu hrnce standardně neukazujeme, ani tu myslím v kuchyňce žádný nemáme. Trváte-li ovšem na tom, vezmu něco z domova. Přednostně bychom se tu ale rádi věnovali výzkumu na téma automobily. Odměnu, kterou zde dostáváte v hotovosti, pak samozřejmě můžete věnovat na charitu, dětské domovy atp.
Máte-li zájem se diskuze zúčastnit, ozvěte se mi, prosím, ještě dnes. Děkuji
Pokud jde o dotazy na formu diskuze, tak není v mé moci z ní udělat diskuzní fórum. To, že se výzkum realizuje právě formou skupinové diskuze, má svůj důvod. Je to standardní nejvíce využívaná forma, kterou děláme. Oproti tomu hrnce standardně neukazujeme, ani tu myslím v kuchyňce žádný nemáme. Trváte-li ovšem na tom, vezmu něco z domova. Přednostně bychom se tu ale rádi věnovali výzkumu na téma automobily. Odměnu, kterou zde dostáváte v hotovosti, pak samozřejmě můžete věnovat na charitu, dětské domovy atp.
Máte-li zájem se diskuze zúčastnit, ozvěte se mi, prosím, ještě dnes. Děkuji
Milá Lenko
Vaše kastroly bych hrozně rád viděl Jen hodte do placu kde by byly k vidění teda spíš kde by probíhala ta diskuze.
Vaše kastroly bych hrozně rád viděl Jen hodte do placu kde by byly k vidění teda spíš kde by probíhala ta diskuze.
Všem děkuji za konstruktivní debatu. Stačilo by prosté "ne", ale chápu, že tato forma vám připadá zábavnější. Hezký den
Tak chvilku jsem tady nebyl a hned zírám co se tady řeší a zase lomím rukama nad Čechama. Tím že se pohybuju na forech v D. tak tam není tolik hašteření, pomlouvání, kverulantství atd.
Takže mám jedno z posledních Sorent s rámem, vyrobené v polovině října 2008 a 15 dní před ukončením výrovy. Rozhodně musím potvrdit že koupě byla dobrá volba a auto s takovými parametry a cenou nového v Bavorsku byla bezkonkurenční koupě. Vzhledem k permanentnímu pohonu a tažné síle 3000 kg stále nemá náhradu na současném trhu za dobrou cenu. Spolehlivost a spotřeba je bezvadná, pohodlí alceptovatelné a to díky specifice rámu a zadní tuhé nápravy. Sorento se mi osvedčilo i při dvou nezaviněných bouračkách a to jednou do zadu a podruhé čelně. Od té doby vím že žádný budoucí nástupce nebude mít menší pohotovostní váhu jako Sori, tedy 2200 kg a to je úspěch na ty karamboly, kdy auto viníka odletělo do pangetu a Sori se nehnul ze směru. Takže velkej přínos k bezpečnosti.
Servis od skončení záruky si dělám sám, dílenskou literaturu mám z Německa a tak konstatuju že mě Sori dělá radost a menší problémy se vyřešily během záruky a to díky servisu Kia Čestlice. Tam jsem byl spokojenej, jen nyní spoléhám na sebe a Sori dostává nejlepší péči. Takže osobně jsem naprosto spokojenej a moc podobnách aut stejné koncepce a v rozumné cennové hladině na trhu není.
Takže mám jedno z posledních Sorent s rámem, vyrobené v polovině října 2008 a 15 dní před ukončením výrovy. Rozhodně musím potvrdit že koupě byla dobrá volba a auto s takovými parametry a cenou nového v Bavorsku byla bezkonkurenční koupě. Vzhledem k permanentnímu pohonu a tažné síle 3000 kg stále nemá náhradu na současném trhu za dobrou cenu. Spolehlivost a spotřeba je bezvadná, pohodlí alceptovatelné a to díky specifice rámu a zadní tuhé nápravy. Sorento se mi osvedčilo i při dvou nezaviněných bouračkách a to jednou do zadu a podruhé čelně. Od té doby vím že žádný budoucí nástupce nebude mít menší pohotovostní váhu jako Sori, tedy 2200 kg a to je úspěch na ty karamboly, kdy auto viníka odletělo do pangetu a Sori se nehnul ze směru. Takže velkej přínos k bezpečnosti.
Servis od skončení záruky si dělám sám, dílenskou literaturu mám z Německa a tak konstatuju že mě Sori dělá radost a menší problémy se vyřešily během záruky a to díky servisu Kia Čestlice. Tam jsem byl spokojenej, jen nyní spoléhám na sebe a Sori dostává nejlepší péči. Takže osobně jsem naprosto spokojenej a moc podobnách aut stejné koncepce a v rozumné cennové hladině na trhu není.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
-
tak já teda taky nikam nejedu s pozdravem David
Zdravím všechny.Informuji,jak jsem dopad při reklamaci dalšího KOREJSKÉHO zázraku jaký je out door telefon Samsung.Jak jsem psal výše,měl by vydržet potopení do 1m na 30min.Při prvním kontaktu s vodou(myslím tím déšť) skončil.Mám ho cca 4měsíce,tak žádný problém.Byl odeslán do firmy Benex Kladno,zastupitel těchto exotů,kde mi sdělili,že si za to můžu sám,protože z tohoto bezceného výrobku po štyřměsíčním provozu vypadlo nějaké těsnění,které mi ani prodejce nebyl schopen ukázat odkud.Načež přijela manželka z práce sedřenou pravou půlkou astry poctivě až na kov.Provedlo to korejské hovado z nošovické firmy CHUJDAJ ,které ji přivezlo doklady do účetnictví.Svým šikmým pohledem asi nezaregistroval kamery,tak odjel do hajzlu.Proto asi všichni pochopíte,že Korejce považuji jak říká Jirka N.cituji "výrobní vada".U mě platí : Korejec do domu,samopal do ruky.Z Koreje ani rýži Čau V.K.
jestli samopal tak SA-58 je nadprůměrně spolehlivá
Já to hodnotím vzhledem k fantastický ceně novýho v Bavorsku a super výbavě pro Holandsko. Tak proto taky ta chvála a něco klidně odpustím, když bych jinak měl za to nějakou Octávku nic moc vybavenou. Na alternativní 4x4 bych potřeboval dvojnásobek financí než na mojeho Soriho.
Když slyším problémy nových koncernových aut tak Sori ze starý konstrukční školy je zlatej.
Když slyším problémy nových koncernových aut tak Sori ze starý konstrukční školy je zlatej.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
No Jiříku,vzhledem k tomu že TO máš nové,tak si užívej.Jenom na okraj,kromě 2 tranzitů,Partnera Astry mám Oktávku 4x4 z roku1999,mám na ní 470.000 km jsem na ní měl jedinou opravu a to palubku(neopravitelný tachometr) za 3500,-kč.Jezdím kolem 5l ,tahám loďku něco přez 1,5t a výměna oleje je 4,5l.Mimo to dá se s ni jet podstatně víc,než u Zázraku uváděných jako ideál 120.Ale jinak,nejsem žádný zarytý škodovák,za tý roky jsem měl už hodně aut,některé dobré,jiné horší,ale v době kosmických letů takovou mrdku můžou stvořit pouze v zemi s takovou technickou historií jakou mají ti vodní buvoli.A tá cena s ohledem na ty tuny odraného materialu,taky není žádný zázrak.Ale,pokud ti ti vyhovuje,není co dodat.Kdybych pitomec jsem si o tom našel toto forum,tak se tomu vyhnu obloukem.Protože jsem četl pouze recenze našich korumpovatelných novinářů,tak jsem dopad,dobře mi tak kokotovi.Čau V.K.A opravdu už se k té nádheře nebudu vyjádřovat.Kdo ho opravdu chce i po přečtení těchto recenzí,ať si rozbije hubu,jako 99% účastníků tohoto fora.
To máme Octávku stejně starou, já mám 1,8 Turbo z roku 1999 a za tu dobu jsem s ní ujel jen 172 tkm protože bala jako záložní auto. Za tu dobu jsem vyměnil jen čidlo chladící kapaliny a zadní brzdy. Přední jsou ještě původní z fabriky. Spolehlivost tedy super.
Jenže když jsem měnil benzínovej filtr tak původní byl Mahle- Knecht a nově koupenej ,, Original Ersatzteile VW, Audi, Skoda" byl made in PRC tedy Čína. Takže proto je dnes 30 % a více dílů u koncernu z Číny. To dříve nebylo a proto ta bezvadná kvalita starších Octávek.
U Sorenta to mám asi vychytaný od výrobce, je jedno z posledních vyrobených.
Jenže když jsem měnil benzínovej filtr tak původní byl Mahle- Knecht a nově koupenej ,, Original Ersatzteile VW, Audi, Skoda" byl made in PRC tedy Čína. Takže proto je dnes 30 % a více dílů u koncernu z Číny. To dříve nebylo a proto ta bezvadná kvalita starších Octávek.
U Sorenta to mám asi vychytaný od výrobce, je jedno z posledních vyrobených.
Presne jak rika Viktor me se jen sere sere sere a sere nic jinyho a to ho mam 3 mesice mozna, sem si mel koupit toho vodniho buvola pohon 4x4 taky a mysli, ze by to bylo spolehlivejsi.
Sere me na tom jedna vec kupoval jsem to sem do hor kvuli postizene tchyni a tetka to musim provozovat 5 let, (pac dostala na to dotaci) i tak jsem pridal 40 tis. debil. No to jsem zvedavej, co se bude dit behem tech 5let ani nechci domyslet.
Jeste ze mam Vectru C GTS chtel jsem ji prodat no to bych si dal prezdrzku.
Sere me na tom jedna vec kupoval jsem to sem do hor kvuli postizene tchyni a tetka to musim provozovat 5 let, (pac dostala na to dotaci) i tak jsem pridal 40 tis. debil. No to jsem zvedavej, co se bude dit behem tech 5let ani nechci domyslet.
Jeste ze mam Vectru C GTS chtel jsem ji prodat no to bych si dal prezdrzku.
Pánové jen jeden poznatek z Německa. Sorento prodávají až se začne sypat a leze jim do peněz. No a kde skončí tato auta? To je jasný u nás a v Polsku. To samý platí i u aut koupených u nás a všeobecně platí že servisování je slabší stránka všude. Třeba v D. mají jen jeden opravdu dobrej servis, kterej to zvládne vše na jeničku. A to je ukrutně málo.
Tohodle auta se majitelé drží dokud to jde, na tahání vleků není moc alternativ s rámem a redukcí a dobrou pořizovací cenou. Tak proto se prodávaj až před smrtí.
Tohodle auta se majitelé drží dokud to jde, na tahání vleků není moc alternativ s rámem a redukcí a dobrou pořizovací cenou. Tak proto se prodávaj až před smrtí.
No tak asi jeden poznatek navíc.Jestli kupovat,tak aby nemělo tažný.Tím se eliminuje možnost toho,že to auto bude ztahaný a před smrtí Což mám třeba konkrétně já.Auto měla ženská,sice to bylo po ní špinavý jako prase,ale až na nějaký menší škrábance se v tom hlavně nikdo nehrabal.Auto bylo koupený tady,takže asi s tím problém mít nebudu.Jak to tady delší dobu čtu,tak ve většině případů se jen nadává a nadává.Bohužel,ne každý co si Sorento koupil měl kliku,že se o auto někdo staral.Jestli má jakýkoliv auto,majitele motoristickýho analfabeta,tak se pak další majitel nestačí divit,jaký pochoutky ho v leštěnce potkají.Měl jsem aut docela dost a snad jen třikrát jsem měl kliku,že auto neměl domácí kutil.Ale z těch třech bylo jedno funglovka,druhý oťukaný Mondeo a Sorento je třetí.Bohužel koupě auta v dnešní době je sakra drahá sázka v loterii.Koupíš nový a po záruce se začne sypat všechno co může.Známej má Pathfindera a auto za 900000,-mu po záruce odchází.Zrezlej spodek,šrouby zarezlý,odchází mu pravidelně zadní rameno na nápravě a o tom,že mu občas něco nefunguje se už nepozastavuje.
Takže poučení je buďto si koupit koně a bričku,nebo doufat,že se trefí dobrej kus a bude se na něm dělat normální údržba.
Takže poučení je buďto si koupit koně a bričku,nebo doufat,že se trefí dobrej kus a bude se na něm dělat normální údržba.
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
Ne ja myslel BUVOLA