sraz KIA SORENTO termín 14-16 červen
-
Re: sraz KIA SORENTO termín 14-16 červen
Tak je rozhodnuto o datumu a místě konání .Účast zatím na stopro potvrzena od čtyř lidí tak je nás na maryáš. Tímto potvrzuji konání setkání příznivců vozu kia sorento v termínu 14-16 červen v kempu wilsonka u Dalešic kdo chce chatku tak si jí zajistí sám já dodám dřevo na oheň ,víťa a viktor dodají lodě a zajistí vám zábavu na hladině zdejší přehrady.Jinak dobrá nálada je podmínkou účasti a ještě doporučím každé posádce se bude hodit navigace a fotoaparát Stále doufám ,že nás bude mnohem víc zatím se dost návštěvníků fóra nevyjádřilo tak snad to klapne.
- Reklama
Takže ja na 90% prídem.
Tak sorry,ale to teda u mě nehrozí
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
-
zdeny65 třeba to přehodnotíš a dojedeš na pivko
-
tak dnes konečně sluníčko hurá na 14-16 červen je domluvené slunečné počasí tak plavky se budou hodit
No rád bych,ale po hubený zimě musím doplnitt rodinej rozpočet.Rozjela se mi větší akce a tak nebude čas.Bejt to třeba na srpenec......David-Petr píše:zdeny65 třeba to přehodnotíš a dojedeš na pivko
-
Nechám udělat pro účastníky srazu samolepku na auto velikostně tak průměr 1m no dobře tak třeba 15cm na obrázku bude sorento ,datum,pozadí kemp.
Ja účasť potvrdzujem. Dokonca prídem asi aj s rodičmi, páč otec slúžil ako vojak základnej služby na hraniciach, konkrétne HATĚ. Takže ma ešte čaká exkurzia v pohraničí Tweším sa na super víkend.
-
si myslím ,že se klidně přidáme a zajedem se kouknout na znojemsko
-
tak co nikdo další?
Ahoj. Tady u nás, na hradecku, jezdí docela dost Sorent. Tuhle jsem cestou do Hradce ( cca 15 km ) potkal tři, a to nebyla vyjímka. Asi taky třeba neví moc lidí o tomto foru ... i když podle seznamu členů nás zas tak málo není .....
Kia Sorento 2,5 CRDI 16V, r.v.2004, automat
-
Každej den sem leze dost lidí trošku to hlídám a odkaz jsem dal i na offroadforum.TÍMTO ZVU VŠECHNY MILOVNÍKY MODELU SORENTO NA DALEŠICE 14-16 ČERVNA
Taky jich potkávám víc.Když vezmu,že před Vánocema jich bylo na prodej okolo 170,tak teď je to asi 124.Jo,holky jdou na odbyt.Ale nejvíc jich je v naftě.serti píše:Ahoj. Tady u nás, na hradecku, jezdí docela dost Sorent. Tuhle jsem cestou do Hradce ( cca 15 km ) potkal tři, a to nebyla vyjímka. Asi taky třeba neví moc lidí o tomto foru ... i když podle seznamu členů nás zas tak málo není .....
Sice milovník nejsem,ale do června se ho nezbavím (asi spolu dožijeme) tak doufám že mě nezaženete bambusovými tyčemi.
-
naftové sorento je auto nebo láska na celý život