divne zvuky z kufra

Miloslav Vebr

zvuky z kufru

Příspěvek od Miloslav Vebr »

Takže , ty zvuky z kufru se dělají - mezi rezervou a tím dorazem na zadních dveří / gumové kolečko / . Je tam vůle . Musí to být pořádně na pevno držet .
Reklama

Matej

Re: zvuky z kufru

Příspěvek od Matej »

Miloslav Vebr píše:Takže , ty zvuky z kufru se dělají - mezi rezervou a tím dorazem na zadních dveří / gumové kolečko / . Je tam vůle . Musí to být pořádně na pevno držet .

:?: :?: :?:asi som tomu velmi nerozumel
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
Marecek

Příspěvek od Marecek »

Tomu také nějak nerozumím. Meze rezervou (myšleno kolo) a zámkem?? Nebo rezervou (jako vůle) u zámku? Asi to druhé..Ale i tak tomu také nerozumím...Takže 2:0 :lol:
Kia Rio II, 1.4LX+,rv.07 béžový interiér :-), červená metla, SOPTÍK
Miloslav Vebr

Příspěvek od Miloslav Vebr »

Ahoj , myslel jsem to tak rezerva je umístěná na odklápěcím mechanismu , když tento nosič rezervy odklopíte můžete otevřít kufr , že? No a potom ho také chcete zavřít a tento nosič rezervy má přece mezi ním a dveřmi kufru takový kulatý doraz / tvrdá guma / a opírá se o plochu z plastu na dveřích kufru no jestli je tam trochu vůle a nebo je to málo přitlačené tak při jízdě na hrbolech bouchá nosič s rezervou o dveře kufru . Když jsem mezi tento kulatý doraz vrazil gumu okamžitě to přestalo . Je ovšem pravda ,že ta guma musí být jen tak silná aby šel nosič s rezervou doklapnout na dveře .
Matej

Příspěvek od Matej »

Miloslav Vebr píše:Ahoj , myslel jsem to tak rezerva je umístěná na odklápěcím mechanismu , když tento nosič rezervy odklopíte můžete otevřít kufr , že? No a potom ho také chcete zavřít a tento nosič rezervy má přece mezi ním a dveřmi kufru takový kulatý doraz / tvrdá guma / a opírá se o plochu z plastu na dveřích kufru no jestli je tam trochu vůle a nebo je to málo přitlačené tak při jízdě na hrbolech bouchá nosič s rezervou o dveře kufru . Když jsem mezi tento kulatý doraz vrazil gumu okamžitě to přestalo . Je ovšem pravda ,že ta guma musí být jen tak silná aby šel nosič s rezervou doklapnout na dveře .
Hovorime o tom istom aute Kia RioII r.v. 2005? Asi nie :lol: :lol: :lol:
Marecek

Příspěvek od Marecek »

My o voze, Miloslav o koze :lol: :lol: Nic se neděje, ale doopravdy Miloslav se baví asi o prvním modelu do roku 2004/5 jestli se nepletu. Ale někomu se tato rada může hodit..
Kia Rio II, 1.4LX+,rv.07 béžový interiér :-), červená metla, SOPTÍK
Matej

Příspěvek od Matej »

Mne sa zda ze on ma asi SUV lebo tam su rezervy z vonkajsej strany kapoty kufra. :idea: :idea: :idea:
matko1000

Příspěvek od matko1000 »

tak caute,najazdil som odvtedy ako som oblepil ten zamok 1000 km a ani
raz som ten zvuk z kufra nepocul,
kobliha4

klepámí v kufru u Ria

Příspěvek od kobliha4 »

Zdravím všechny mám rio 2004 najeto 16000 a začalo se mi ozvývat klepání v kufru.Včera sem vytáhl oba zadní tlumiče a na jednom je urvané uložení silenbloku na hoře překodil sem je a je to ono.Zajímalo by mě který chytrák tohle vymyslel. :evil: :evil:
tulo83

Re: divne zvuky z kufra

Příspěvek od tulo83 »

mne robil ten isty buchot pripomalej jazde kryt na špz , ale len 2krat lebo hnet som pod kryt prilepil tenky platok polystyrenu a nemam problem
staf

Příspěvek od staf »

ja som tiez vo faze riesenia problemu. som v tom ze to robi ŠPZ. drziak spz som uz podlepil ale robi to stale. takze myslim ze to je samotna spz takze sa chystam kupit novy drziak spz v ktorom by bola znacka lepsie uchytena a nemala by taku volu
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
aladinos

Příspěvek od aladinos »

Mne to takisto buchalo zadu tak som zistil ze to je SPZ tak som zo spodu 3x zohol vreckovku dal zospodu na lavu aj pravu stranu pod SPZ.
Teraz jedine co pocujem su tlmice kolies:D
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
visna

Příspěvek od visna »

no to je sranda s tymi zvukmi tlmicov. Mne sa zase zda ze mi tam nieco buchoce. ked idem po hrboloch aj na predenj naprave aj na zadnej ...akokeby boli vyhrkotane uz capy alebo osadenie tlmicov...neviem...ale robi mi to uz od novoty ...mozno je to normalne aj ked som z toho trosku nervozny. je to taky tupi zvuk neviem ako to popisat ..nemate s tym tiez niekto problem?
RIO II 1,4 sporty 2008
staf

Příspěvek od staf »

to spredu nemoze byt ABS? mne sa neraz stalo ze ked som pribrzdoval na nerovnostiach tak pracovalo
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
visna

Příspěvek od visna »

no to urcite nebude ABS pretoze ABS citis aj na pedali,ale hlavne je ze to robi aj ked nebrzdim., je to taky zvuk akoby si dal dve biliardove gule do tenkej handry (kazdu zvlast) a buchal by si jemno s nimi o seba. he he
RIO II 1,4 sporty 2008
Odpovědět