stretavka
Re: stretavka
eMKejx: myslis parkovisko pred Maxom??? tak to nie je asi dobry napad, lebo zaprve je to male a za druhe kolektiv vysie rozhodol ze parkvisko pred nakupakom nie.
Ak som ta zle pochopil tak napis presnejsie co si myslel.
Ak som ta zle pochopil tak napis presnejsie co si myslel.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
- Reklama
My sme mali stretavku chevroletov v Nitre - Janikovciach pri letisku. Celkom fajn to bolo. Potom spolocna jazda, ktoru sme sa zaroven dopravili do restauracie. Viac na
http://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=25&t=15153
http://www.chevroletclub.cz/viewtopic.php?f=25&t=15153
Kia Rio 1.4 LX+
skoda ze nevyslo nejake severnejsie miesto. keby sa podarilo vybavit nejaku exkurziu v zilinskej kii, to by bola stretavka
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
staf: v roku 2008 (tusim to bol november alebo december) ma predajca z Nitry oslovil ci mam zaujem o prehliadku zavodu v Ziline. Samozrejme ze som suhlasil, ale zial bolo nas malo a nenaslo sa ani zaujemcov na plny autobus, preto exkurziu zrusili. Odvtedy uz ziadnu takuto akciu neorganizovali. Co je velka skoda. Tesil som sa.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
ahojte riaci jabysom navrhoval racej ten maj alebo jun
zalezi od rozhodnutia kolektivu, ale ak sa dobre pametam tak niektori pisali ze by to radi spojili s autosalonom. Nakolko je to nasa prva stretavka a nevieme ako to vsetko dopadne (organizacne, ludsky, autovo...) tak si myslim ze cez autosalon to nie je zly napad.
ale ako vravim ZALEZI OD ROZHODNUTIA KOLEKTIVU
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
Na 100 percent pridem. nazdar
vratim sa k textu vyssie... no pred maxom som to myslel ak by bolo volnejsie, ci myslite ze nas tam pride 50ks? ale i tak pridem hocikam na meetko a je to dobre... najprv stretko niekde na ploche a potom v sprievode cez mesto 30tkou hm? a same rio a pak do mekaca
ps: stou exkurziou by som sa potesil... skoda no
ps: stou exkurziou by som sa potesil... skoda no
to by tiez slo... mohli by nam na agrokomplexe vyhradit jeden pavilon kde mi sme to odparkovali, umyli a nalestili, hmm?BatoNR píše:zalezi od rozhodnutia kolektivu, ale ak sa dobre pametam tak niektori pisali ze by to radi spojili s autosalonom. Nakolko je to nasa prva stretavka a nevieme ako to vsetko dopadne (organizacne, ludsky, autovo...) tak si myslim ze cez autosalon to nie je zly napad.
ten pavilon neni zly napad len to aj nieco stoji
na zaciatok nam bude stacit nejake parkovisko pri restike na okraji mesta
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
caute riaci aco keby sme sa stretli niekde na tunigovom zraze.....
co vy hovorite na to ze by sme sa stretli na tunningovom zraze? hmmm to by znamenalo nove hlasovanie
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008