Myslim, ze jsem nekde na webu videl, ze ma 5 x 114,3 ... ale na aute jsem to primo nepremerovalKosťa píše:Pánové jaká je rozteč šroubů kol na CEDOVI????? Dík

Tak ten se povedl...ještě tak aby si prodejci mohli hlídat, kdy je jaký auto a kde na lince ve fabrice?? To budou mít zřejmě v Ústí nějakou špionážní kameru či co?Beda píše:Podle toho co mi predvadel prodejce v Usti n/L tak by meli mit soft, kterej je napojenej na fabriku na Slovensku a ten jim ukazuje, ktera varianta se zrovna na vyrobni lince vyrabi.martinzubo píše:Mam otazocku, predajca dokaze zistit, kde vo vyrobe (v ktorej casti procesu) sa zrovna moj cee'd nachadza?
Spionazni kamery urcite nemaj, ale typuju, ze je to nejakej typ SAPu, do kteryho maj prodejci pristup a tak se muzou podivat, co se vyrabi. Co mi vysvetloval, tak tam vidi, ktera verze (barva, vybava, doplnky) je zadana do vyroby, ale jestli je zrovna na lakovne a nebo uz na finalni montazi, to tam nemaj.ivošek píše:Tak ten se povedl...ještě tak aby si prodejci mohli hlídat, kdy je jaký auto a kde na lince ve fabrice?? To budou mít zřejmě v Ústí nějakou špionážní kameru či co?Beda píše:Podle toho co mi predvadel prodejce v Usti n/L tak by meli mit soft, kterej je napojenej na fabriku na Slovensku a ten jim ukazuje, ktera varianta se zrovna na vyrobni lince vyrabi.martinzubo píše:Mam otazocku, predajca dokaze zistit, kde vo vyrobe (v ktorej casti procesu) sa zrovna moj cee'd nachadza?
Ale naslo, tabulku prepocitam, to neni problem... jen mi chybi nejake informace pro jeji vytvoreni... Ta tabulka pro tu naftu vznikla skrz jednoho *** z jisteho fora na jednom motoristickem serveru. Nemam rad hadky typu diesel&benzin a tenhle porad provokoval. Kdyz jsem ceed 1.6 crdi testoval, meril jsem si i dynamiku zrychleni. Zjimalo me to, protoze sam mam 1.6 benzin se stejnym vykonem a skoro stejnou hmotnosti, jen ne ten kroutici moment tam neni...martinzubo píše:A pre 1.6 benzin by sa nenaslo?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | suzuki-forum.cz |