pokec o riu
Re: pokec o riu
+ chybajuce chromove doplnky v interieri a myslim ze aj vynechali moznost prepnut ofukovanie na polohu "max AC" na prepinaci prudenia vzduchu, ale maju lepsie radio
RIO II 1,4 sporty 2008
- Reklama
Tak zatial pri prvom tankovaní spotreba 5,8 PP 5,9 výpočet. Za včerajšok a dnešok ukazuje PP 5,5 . nabehane celkom 650km od kúpi auta.
Kia Rio II sporty 1,5 crdi 81kw r. 2011 Midnight Black
Ja mam tak isto všetko podsvietene.r.v. 2006.Mimochodom najlepšie RIA boly vyrobené od roku 2005-2008. Rok 2009 strašne vela veci tam chybalo kvoly cene vtedy išly dole zhruba 2000-2500e.Nepočitam facelift.
chromove doplnky moje Rio 2009 vs. kamosove 2008 mame rovnake (okrem ako som pisal loga KIA na volante)
flubertn: mas faceliftik? ten sa mi velmi paci. na moje cierne by som bral predne svetlomety, maju cierne vnutorne lemy, mnam! i narazniky sa mi viac pacia, su viac Sporty
inac mam otazku jake pouzivate ziarovky vo svojom Riu? vcera som dal Starline Snow White, jaaaj to je ina podivana este parkovacky aby neboli zlte a bude to trosku "luxusnejsie" posobit
flubertn: mas faceliftik? ten sa mi velmi paci. na moje cierne by som bral predne svetlomety, maju cierne vnutorne lemy, mnam! i narazniky sa mi viac pacia, su viac Sporty
inac mam otazku jake pouzivate ziarovky vo svojom Riu? vcera som dal Starline Snow White, jaaaj to je ina podivana este parkovacky aby neboli zlte a bude to trosku "luxusnejsie" posobit
chromove doplnky si vsimni este vyduchy kurenia tie male cuplicky ktorymi ovladas smer prudenia vyduchu, do 2008 su strieborne, od 2009 uz iba sedy plast, a este nieco tam bolo no uz si nepametam
RIO II 1,4 sporty 2008
ziarovky zatial od vyroby, nemienim menit, kym neodidueMKejx píše:chromove doplnky moje Rio 2009 vs. kamosove 2008 mame rovnake (okrem ako som pisal loga KIA na volante)
starline? potom daj vediet, ako dlho to vydrzi, vacsinou citam o znackach ako philips alebo osram
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
chlapy nechce niekto sportove pruziny na rio z financnych dovodov....mam trosku vytunenu kiu teraz je znizena o 3,5 cm je to super pri elektronoch 15" a gumach 195/50 to drzi neskutocne na ceste,sportovy filter a sportovy vyfuk bez stredoveho tlmica to pridalo min.10PS Kia Rio 1,4 16v R.v 2007
s poklesom ceny mas pravdu, ja som kupoval v maji za cenu 390000 Skk vratane metalizy a od jesene bola na zhruba 330000 skkLejto píše:Ja mam tak isto všetko podsvietene.r.v. 2006.Mimochodom najlepšie RIA boly vyrobené od roku 2005-2008. Rok 2009 strašne vela veci tam chybalo kvoly cene vtedy išly dole zhruba 2000-2500e.Nepočitam facelift.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
-
- Kontaktovat uživatele:
Pokial neklesla kvalita so znizovanim cien tak to este znesem ze tomu chybaju nejake veci ktore tam predtym boli .
Mna dostalo pri kupe len to ze palubne PC sa nedalo ani za priplatok domontovat ... couz
Mna dostalo pri kupe len to ze palubne PC sa nedalo ani za priplatok domontovat ... couz
Mna prekvapilo najviac to ze zrusili teplomer motora, a zadne kotucove brzdy. To by ma sralo asi najviac.
RIO II 1,4 sporty 2008
-
Kazdopadne aj po "vyskrtani" vybavy to bolo v roku 2009 (aj je mozno stale ) jedno z najvybavenejsich aut okolo 10 000 € so slusnym motorom . A tie kotucove brzdy vzadu ma mrzia ...
"nacrt" noveho Ria ...
"nacrt" noveho Ria ...
Kód: Vybrat vše
http://www.insideline.com/kia/rio/future-kia-rio-showcases-new-look-2011-geneva-auto-show.html
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
Kúpene : 10.7.2009
ked som to auto bral, tiez ma to mrzelo v porovnani s ria-mi pred fl, ale po case si clovek zvykne
teraz mi teplomer motora vobec nechyba, proste zohrievam auto 10-15 min a potom mozes kludne zatazovat motor
co sa tyka tych kotucov vzadu, no neviem, kolki z vas by postrehli, rozdiel v brzdnom ucinku s bubnami a kotucmi, myslim, ze ten rozdiel je minimalny, brzdi to bez problemov, nestazujem sa na tie bubny
teraz mi teplomer motora vobec nechyba, proste zohrievam auto 10-15 min a potom mozes kludne zatazovat motor
co sa tyka tych kotucov vzadu, no neviem, kolki z vas by postrehli, rozdiel v brzdnom ucinku s bubnami a kotucmi, myslim, ze ten rozdiel je minimalny, brzdi to bez problemov, nestazujem sa na tie bubny
Tropical Red
Tropical Red
jo brzdi to aj mne s bubnami ale estetickejsie su uz kotuce a predsalen aj modernejsie mna ale tiez mrzel pri kupe asi najviac palubak
a tie starline su klasicke ziarovky, som zvedavy ci vydrzia dlhsie ako original, lebo za tuto zimu mi obe zhasli... od kupy auta to celkom vydrzalo (cca. rok aj pol). Ked odidu tieto starline (cena do 3€ za kus alebo do 2€ cez kamosa) potom pojdem mozno do tych holandskych "xenonov" - ak ste to citali niekto... klasicky H4 alebo H7 stym ze ziarovka vypada rovnako ale je tam ina zmes plynov a svetlo svieti skoro ako xenony... cena za par je 22€. Nasiel som to niekde v clanku na autotuningu.
a tie starline su klasicke ziarovky, som zvedavy ci vydrzia dlhsie ako original, lebo za tuto zimu mi obe zhasli... od kupy auta to celkom vydrzalo (cca. rok aj pol). Ked odidu tieto starline (cena do 3€ za kus alebo do 2€ cez kamosa) potom pojdem mozno do tych holandskych "xenonov" - ak ste to citali niekto... klasicky H4 alebo H7 stym ze ziarovka vypada rovnako ale je tam ina zmes plynov a svetlo svieti skoro ako xenony... cena za par je 22€. Nasiel som to niekde v clanku na autotuningu.
no ja palubak mam, dobra vec
co sa tyka tych kotucov, no oni chlapci k tomu dali celkom pekne hlinikace, takze ci su tam kotuce alebo bubny zistis az pri blizkom pohlade
a k tym ziarovkam, ja nemienim s nicim experimentovat, ked odidu od vyroby, znova tam dam nejaku klasiku
co sa tyka tych kotucov, no oni chlapci k tomu dali celkom pekne hlinikace, takze ci su tam kotuce alebo bubny zistis az pri blizkom pohlade
a k tym ziarovkam, ja nemienim s nicim experimentovat, ked odidu od vyroby, znova tam dam nejaku klasiku
Tropical Red
Tropical Red
No ja mam teraz najnovsi facelift. auto vyrobene 12.2010 a jedine co mi vadi je kontrola teploty motora. clovek vobec nevie kedy je motor uz zahriaty. aspoň tu modru ledku mohli nechať. Nehovoriac o tom že keď bude nejaky problem napr. s termostatom tak človek vobec nespozna že kolise teplota motora
Kia Rio II sporty 1,5 crdi 81kw r. 2011 Midnight Black