plechove disky
Re: plechove disky
rozmyslal som nad tym, ked bude casu, tak to mozno nahodim do cervenej takisto
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
- Reklama
-
ak by som mal peniaze nazvys, tak by som to "dopasoval" nejak takto ( konkretne myslim kolesa )
Kód: Vybrat vše
http://peugeot-407-coupe.autobazar.eu/20-hdi-id2025502.html
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
Kúpene : 10.7.2009
tak neviem kam ale sem to strcim.... sa mi dnes podarila na tom cerstvom snehu "mensia" galiba v moj neprospech... mam totiz este letne gumy a po odparkovani fir. auta som sa vracal ako slimak domov po tom 5cm cerstvom mokrom snehu, a co cert nechcel na krizovatke ktora je mierne dolu kopcom, fakt mierne, som dostal totalny blok. nepomohlo ani prerusovane brzdenie, rucnu som uz nestihal a radsej som ju ani nedaval... a bac kolesom pravym prednym do vysokeho obrubniku... auto aj vyskocilo nan ale odlomil som z hrany disku a hned samozrejme sfukla guma, v podstate este v krizovatke.... na to niekolko minut ma skoro zobral aj s celym autom autobus mhd ktory podcenil stav vozovky... ja som isiel zial snad ani nie 35km/h a volantom som veru tocil mierne otacky boli cca 2000-2500... ach jaj ucime sa na vlastnych chybach
chlape, ty este letnaky? zimaky mam uz nahodene od novembra, no ale ako tak citam, zaklad je, ze si cely
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
tak nejak sila no co povedat, ale podarilo sa mi original disk zohnat za 80€ myslim KIA zliat. disk, tak som spokojny. rezerva uz je taka aka bola pri kupe afta
ps: 4 plechove disky jazdene len niekolko metrov 20€/kus, velmi slusne co myslite? veeeeelmi dobra kupa, predajca sa mi sam ozval, 40€ pytal aj s obutymi zimakmi, ej do certa... ale ja este mam vredesteiny dobreee
ps: 4 plechove disky jazdene len niekolko metrov 20€/kus, velmi slusne co myslite? veeeeelmi dobra kupa, predajca sa mi sam ozval, 40€ pytal aj s obutymi zimakmi, ej do certa... ale ja este mam vredesteiny dobreee