drobne zavady
Re: drobne zavady
a este mi povedz kde je na vyfuku manzeta ..... to je dobra p....ovina
RIO II 1,4 sporty 2008
- Reklama
by som si prial to ukazat technikom ked uz som v tom servise aspon... hm?
-
Taky dotaz mam, kedze nase cesty su take "kvalitne rovne bez dier", som si vsimol ze mi podskakuje az moc zadok auta pri hrboloch na cestach a ked som prudsie stocil na parkovisko presiel po nejakych "nerovnostiach" a som citil ako mi odskocil zadok auta. Robi to aj vam ?
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009

Kúpene : 10.7.2009

tomasko007
pravdupovediac som si to este nevsimol lebo ja robim slalom pomedzi jamy (trenujem reflexy
) Ked nezabudnem tak vyskusam.
ak je to poskakovanie mimo normalu tak mozu byt poskodene tlmice
pravdupovediac som si to este nevsimol lebo ja robim slalom pomedzi jamy (trenujem reflexy

ak je to poskakovanie mimo normalu tak mozu byt poskodene tlmice
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
caute chalani chcem sa spytat ci zvas ma alebo mal problemy z alarmom
sem tam zacal hukat kedy nemal, ale vraj to bolo vlhkostou na niektorom kontakte
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
caw no mne uz sa to stalo viacej krat a bol som aj v sewrvise a nic mi nezistili tak tam idem znovu a ked stym nic neurobia dam to reklamovav ved mam este zaruku
ved ja som to tiez netestoval doma v garazi, ale bol som v servise. jednoducho ze to neni chyba, proste pocitac dostal vdaka vlhkosti zle data od cidla. takze pochybujem ze nieco nareklamujes ...
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
Mne to robilo tiez. Hoci kedy sa mi spustil alarm. A vyriesil som si to sam. Proste je vadny spinac pod kapotou. Na 100 % to bude tym. VADNY SPINAC POD KAPOTOU !!!!! a ani nie tak vadny ako zadrbany. Proste ho treba iba precistit. Ja som tam par krat strekol kontakt spray a je klud. Robi mi to kazdu zimu. Takze v zime tak raz do mesiaca tam streknem ten spray a je to vyriesene. Ten spinac je hned vedla otvoru na doplnanie kvapaliny do ostrekovacov.
P.S : a serte na servisy !!!
P.S : a serte na servisy !!!
RIO II 1,4 sporty 2008