Moderátor: Moderátoři
easydm.sk píše:brunkaaa píše:Ahojte chlapci aj my sme si už objednali kiu soul ale stále nám inak povedia, že kedy nám príde a my sa už nevieme dočkať![]()
Objednali sme 16.10.2009. Ja ju už chcem, ja ju už musím mať, je to stašne krásne auto nenormálne krásne. Budeme mať červené aj interier budeme aj my IN. Prímete ma do klubu???
![]()
vyyyyyyytaj![]()
![]()
![]()
medzi nami SOULAKMI, SOULAKMI, SOULAKMI.....
![]()
![]()
![]()
Ano, je to pravda s tou spotrebou. Radi vitame dalsich clenovbrunkaaa píše:A máš aj prístrojovú dosku červenú???? Ak áno tak si frajer a aj ja budem frajerkarudolf.tomka píše:ja mám tiež Tomato red / červenú /KIA SOUL 1,6 CVVT
Je pravda čo tu píšu že žerie 8 litrov???
brunkaaa píše:Ahojte chlapci aj my sme si už objednali kiu soul ale stále nám inak povedia, že kedy nám príde a my sa už nevieme dočkať![]()
Objednali sme 16.10.2009. Ja ju už chcem, ja ju už musím mať, je to stašne krásne auto nenormálne krásne. Budeme mať červené aj interier budeme aj my IN. Prímete ma do klubu???
![]()
Ahoj, povedali v strede decembra a teraz keď sme volali tak vraveli koniec januáramischko píše:brunkaaa píše:Ahojte chlapci aj my sme si už objednali kiu soul ale stále nám inak povedia, že kedy nám príde a my sa už nevieme dočkať![]()
![]()
xi xi vitaj v klube![]()
kedy ti ho maju dodat?
Ja som posledne dve noci ani zaspat poriadne nevedelale ked uz bolo moje spinkal som ako babatko
![]()
s tou spotrebou je to pravda.. mne sa pohybuje priemer medzi 8-8,5 l/100km ( tzn. na jednu nadrz t.j. okolo 45 litrov prejdem okolo 550 km, co nie je az tak vela) a jazdim mesto BA, dialnica, okresky...
hm.. zalezi na tom ake chces dat... ci 15" alebo 16" alebo 18"brunkaaa píše:Ahoj, povedali v strede decembra a teraz keď sme volali tak vraveli koniec januáramischko píše:brunkaaa píše:Ahojte chlapci aj my sme si už objednali kiu soul ale stále nám inak povedia, že kedy nám príde a my sa už nevieme dočkať![]()
![]()
xi xi vitaj v klube![]()
kedy ti ho maju dodat?
Ja som posledne dve noci ani zaspat poriadne nevedelale ked uz bolo moje spinkal som ako babatko
![]()
s tou spotrebou je to pravda.. mne sa pohybuje priemer medzi 8-8,5 l/100km ( tzn. na jednu nadrz t.j. okolo 45 litrov prejdem okolo 550 km, co nie je az tak vela) a jazdim mesto BA, dialnica, okresky...
uf. Ale ukludňujem sa stým že aspoň trosku viac našporíme a možno viac dáme akontáciu
. Ak sa môžem ešte opýtať zimné gumy si kupoval tam kde aj auto a cca čo stoja (ak to nieje tajomstvo) ???
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | suzuki-forum.cz |