Garančné prehliadky

Odpovědět
BatoNR

Re: Garančné prehliadky

Příspěvek od BatoNR »

Nie je to zrovna garancna prehliadka ale aby ste o tom vedeli vsetci.

Toto som nasiel webe KIA Slovensko:

Kód: Vybrat vše

http://www.kmss.sk/content/services/service%20campaign/part1.aspx
Ak by nahodou nefungoval link, tak je tam napisane toto:

Posvietime si na Vaše auto

Príďte na bonusovú prehliadku Vášho auta po zimnej sezóne v termíne od 8.4. - 30.4.2010.
V termíne od 8.4. - 30.4.2010 pozývame všetkých majiteľov áut značky KIA na bonusovú prehliadku po zimnej sezóne. Len za 2,90€ Vám naši servisní technici preveria stav Vášho vozidla a v prípade potreby odporučia jeho následnú údržbu. Presvedčíte sa, že Vaše auto je na 100% v poriadku po zimnej sezóne.
Súčasťou prehliadky je:

- kontrola podvozku
- kontrola výfukovej sústavy
- test a kontrola bŕzd
- test a kontrola tlmičov pruženia
- dezinfekcia klimatizácie (na požiadanie za poplatok 7€ s DPH)
- test motora a vyhľadanie DTC kódov
- kontrola brzdovej kvapaliny a náplní
- kontrola lekárničiek a povinnej výbavy
- kontrola osvetlenia vozidla

V rámci prehliadok si môžete zakúpiť dole uvedené náhradné diely a príslušenstvo za zvýhodnené ceny:

- ponuka stieračov v akciovej cene (sada predných stieračov za cenu 19,90 €)
- strešné nosiče a boxy zľava 10%
- ponuka alu. diskov so zľavou od 5-20% (pre vybrané modely)
- ťažné zariadenia zľava 5%
- mech. zabezpeč. systémy Construct v akciovej cene 189 €
- ponuka kobercov do auta a sada žiaroviek so zľavou 10%
- ponuka povinnej výbavy (autolekárničiek) v akciovej cene 21,90€

Objednajte sa telefonicky v najbližšom autorizovanom servise KIA.

PS: uz ste niekedy vyuzili takuto akci predajcu/servisu? Ja tam asi pojdem, ale nepojdem ku nam do Nitry ale skusim niekde inde (asi Bratislava) len tak pre istotu.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Reklama

tomasko007

Příspěvek od tomasko007 »

no ja som raz bol pred 3 rokmi v chevrolete s otcom.
a musim ich pochvalit za vtedajsich 99skk prezreli vsetko.
dokonca prisli aj na to, ze tesniaca pasta pod hlavou valcou nie je original z vyroby ... ( bol vymeneny vadny ventil )

Ale zas aby to neostalo len pri prehliadke hned odporucili menit rozvodove remene, kladky, tlmic vyfuku (auto malo 40 000km )
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
Obrázek
staf

Příspěvek od staf »

Bato: to znie dobre! za tie peniaze sa to urcite oplati. asi sa na to popytam a ak to bude tak ako je napisane tak tam pojdem.
a ano, dobre si pamatas miesto. spoliehal som na to ze som to tu uz dost spominal a nechcel som to teraz pisat tak priamo aby som im nerobil zlu reklamu. aj ked teraz ked nad tym rozmyslam tak si ju asi zasluzia! v podstate by to pre nich mohla byt spatna vazba a pri troche sebareflexie by mohli upravit ceny.
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
staf

Příspěvek od staf »

presvihol uz niekto z vas garancku? myslim tym ci ste prisli napr. na prvu s nabehanymi napr. 15250km. bolo to ok, alebo vas zd*bali?

PS na zajtra som objednany na tu bonusovu prehliadku. som zvedavy ako s autickom dopadneme :)
BatoNR

Příspěvek od BatoNR »

staf: ked som bol teraz v januari na 2. garancke tak som mal nabehanych okolo 30800 a nic mi na to nehovorili. Neviem ako by reagovali ak by bol nejaky problem ale kedze nebol ziadny problem tak som v podstate zaplatil, oni mi tam nieco poroboli a isiel som prec.

Som zvedavy ze co povies na bonusovu prehliadku. Potom sa ozvy.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
staf

Příspěvek od staf »

tak a sme skontrolovani ... bol som v ZA, cena podla stranky (2,90e bez cistenia klimatizacie). cas prehliadky sa moc nedodrzal. nabuduce budem vediet ze si nemam nechavat len rezervu 15 minut medzi dennymi planmi :-/ okrem toho vsetko prebiehalo tak ako sa patri. dokonca sa o mna aj postarali pri cakani :) z mojho pohladu je to jeden zo servisov ktorym sa netreba vyhybat.

pre porovnanie, pytal som sa aj na cenu 2. garancky. u nich je to 170e, cize len o 10e viac ako v BA (aj ked asi v tom nebude aj umytie auta). to kam nakoniec pojdem bude asi zavisiet od toho kde prave budem (ale keby som aj bol v PD tak tam za 200e isto nepojdem na prehliadku :twisted: )

este jedna poznamocka: auto bolo ok. jedinu zavadu nasli na diagnostike. odhalili ze mi v zime svietilo check a vraj su nizke otacky, takze prehrali SW. k tomu asi len tolko, ze ked som volal do PD servisu ze mi svietil check (cca minutu), tak mi len povedali, ze to asi PC nieco zle vyhodnotil a ze si to nemam vsimat. ako som uz skor spominal, nechcel som robit zlu reklamu, ale na druhej strane je to asi pre nase dobro ked sa tu informujeme aj o takych veciach ako je pristup jednotlivych servisov....
tomasko007

Ja som objednany na dnes 15:00
podla servisneho technika maximalne 30 minut.
co som si vsimol zapisany zosit s rezervaciami, tak maju toho dost poznaceneho

edit

Takze uz som po prehliadke, vseko je OK
- mierne dotiahnuty sroub predneho stabilizatora na naprave
- dofuknute zadne pneumatiky
- nastavenie rucnej brzy
edit2 :-)
- este mi nastavil vyssie otacky motora na volnobehu ( na 800 ), kedze som mal okolo 600 a na krizovatke som citil ako sa auto chveje.

( cca 45 minut )
Obrázek
staf

Příspěvek od staf »

gratulujem ;)

ja som dnes bol prvy raz na dlhsej jazde. neveril by som ze ten soft spravi taky rozdiel, ale auto ide tak, ze som sa citil ako v inom aute :D
tomasko007

taky pocit som mal ked som presiahol 5000km ...
Obrázek
Maldoc
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maldoc »

ja sa chcel len opytat ked mam 3 roky zaruku na auto staci mi ist na prvu a druhu garancku ?
KIA RIO II Sporty
1,4 16V 71kW- Midnight Black + LPG solaris II
kupene 4.Maj 2009
stav km pri kupe: 8
najazdene km cca: 26 500
staf

Příspěvek od staf »

logicky by som povedal, ze ak vela nejazdis a teda chodis na garancky raz za rok tak je len a len na tebe ci na tu tretiu pojdes, ale ak nabehas rocne cez 15k km, tak ti vyjde termin tretej este pred uplynutim tretieho roku ....
BatoNR

Příspěvek od BatoNR »

maldoc: ked uvazujem ze ty chodis na prehliadku podla casu a nie podla kilometrov tak tretia prehliadka by mala byt niekedy v obdobi ked ti bude zrovna koncit 3 rocna zaruka.
Ja na tvojom mieste by som sa rozhodoval podla vysky mojho bankoveho konta a technickeho stavu auta. Ak bude na aute nejaka porucha tak by poruchu mohli odstranit v zaruke, pretoze po zaruke uz bude oprava za moje/tvoje peniaze.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
aladinos

Příspěvek od aladinos »

Čo by ste spravili na mojom mieste.

Na GP chodím raz ročne, pretože najazdím za rok (cca. 7000 km). Na 2.GP mam ist koncom apríla a zbadal som danú akciu.
Mam ist na GP a priplatit si za danu kontrolu 2,90eura, alebo nechat vykonat len GP?
Myslíte ze na GP skontrolujú to isté ako na danej akcii?
Ďakujem
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
tomasko007

sice na GP som este nebol, ale toto co ti skontroluju za tych 2.9€ by mali robit urcite aj pocas GP, mozno aj nieco viac.
Obrázek
BatoNR

Příspěvek od BatoNR »

podla mna tato bonusova kontrola za 2,90€ nenahradza garancnu prehliadku. Takze ja by som siel skor na garancnu prehliadku ako na tuto bonusovu kontrolu.
Napriklad pri tejto bonusovej kontrole sa v reklamnom materialy na oficialnej stranke Kia hovori iba o kontrole uvedenych casti (vid prispevok vyssie alebo web kia) a naslednej odporucanej oprave/vymene. Nic sa tam nehovori o vymene oleja, filtrov...

Podla mna tato bonusova kontrola nenahradza garancnu prehliadku, ktora je podmienkou na zachovanie zarucnej lehoty.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Odpovědět