caves,
mam rio II vo vybave sporty,1,4 benzin, vlastnim ho od maja 2007 mam nabehanych uz 37tisic km a zatial spokojnost....to radenie, pocitujem problemy pri radeni z 1 na 2 ale nie je to yz tak tragicke...predtym som vlastnil aj ibńe auta a -felicia,peugeot 106,skoda fabia,fiat brava a je pravda ze radenie je na riu najhorsie ale da sa...teraz naposledy som sa viezol na p206 starej auto hroza ale to radenie parada....ale na rio som si uz zvykol a bol som rad ked som presadol z 206tky do mojho ria... este mi trochu vadi ta hlucnost od cca 120km ale to by mozno vyriesil 6 prevodovy stupen...
ceed je urcite o inom tiez som zvazoval vymenu ale este musim dolizpvat rio....potom sa uvidi....
ak mate nejake otazky rad odpoviem...
1,4 LX+ nebo 1,5 CRDi ?
Re: 1,4 LX+ nebo 1,5 CRDi ?
ka rio sporty, tropical red
- Reklama
Re: 1,4 LX+ nebo 1,5 CRDi ?
nejsom si uplne na 100% isty ale viete ze tento nas motor (1,4) je aj v novej fieste? normalne ho tam davaju..presne ten isty vykon,pri tych istych otackach,s tym istym krutiacim momentom. Len vo forde sa to vola 1,4 duratec tusim. Haluska ne? ten isty motor davaju aj do fiesty..... asi nieco na tom bude (myslim v dobrom)
RIO II 1,4 sporty 2008