No tak sorento a offroad po dnesku nebud moct rozvadet, ma hrdost na schopnosti tohoto vozu dnes utrpela

. Zkousel jsem se dostat na jedno odlehle misto, kam prakticky v zime nikdo nejezdi. Byla tam projeta stopa, ale uz to bylo asi davno a od traktora. Ze zacatku to slo celkem v pohode a byl jsem prekvapen. Pak se ale neco zvrtlo nechtene jsem vyjel s tech koleji a bylo po akci, protoze mne to stahlo cumakem na pravou stranou uz do toho hlubokyho snehu, kde jeste ke vsemu konci asfalt a je tam schod a bylo vymalovano. Samozrejme nejaky retezy a nebo lopatu jsem u sebe nemel. No naco prece

. Takze jsem se z toho zkousel vyhrabat. Bohuzel ani ranu. Na spodku jsem sice jeste nesedel, ale predek se mi zaboril do toho hlubokyho snehu na kraji a zadek zustal na zmrzlem snehu, co tam byl od predesle nadilky. Rikal jsem si, ze se proste nevzdam a musim se z toho vyhrabat. Zkousel jsem si odkopat snih za kolama abych jim uvolnil cestu, ale bohuzel jsem nebyl schopnej dostat predek s te zaveje. No proste abych to zkratil, tak jsem musel zavolat znameho, kterej ma Jeepa, aby me prijel vytahnout

. Asi napopate se nam podarilo ji dostat ven ze zaveje. Tak to uz jsem to radsi vzdal a dal jsem to nezkousel, precejenom priste si musim pribalit jeste retezy
Skoda ze jsem sebou nemel fotak, ten cumak zavrtanej ve snehu do vysky kola byl docela efektni
Ale musim priznat, ze castecne to byla i vina operatora, nojono zadnej ucenej z nebe nespadl no

, priste bych jel uz jinak a myslim, ze by to asi dopadlo lepe