rada

Odpovědět
Mark58

rada

Příspěvek od Mark58 »

Zdravim, mam tu menší problém :-) Kupuji auto, a teď sem začal přemýšlet o ceedovi, mam teda z této značky menší obavy. A teď dotaz, když ceeda tak vše v základu, protože si s penězma vyskakovat nemůžu, Kia v Mostě mi nabídla ještě radio pionnerCD/MP3 zdarma(cena 259 980), vzal bych si tedy verzi base, zajímá mě kdo máte verzi base co v tom autě postrádate, podle prospektu mi ani neni jasný jak to pořádně bude vypadat, co vše tam bude a co ne, spíš bych to potřeboval vidět přímo navlastní oči.

Zajímaj mě tedy vaše názory na tuto verzi, nedal bych si tam ani metalízu..... Auto je hodně pěkný ale nevim jestli ho mam vzít když to bude v základu, nebo přemýšlím ještě o Focusu II, toho bych vzal už ale ojetýho, nějakej rok 2007 s 50 000km, na netu jich je hodně do 230 000 se dá sehnat parádní.

neni mi jasná ještě jeda věc, podle papíru co mi dal je ale základní verze ready ne? jakej je rozdíl mezi Base a Ready?
Reklama

mistr85

Re: rada

Příspěvek od mistr85 »

Budeš mať plastové kľučky, nebudeš mať elektróny, nebudeš mať el. ovládané zadné okná, nebudeš mať kľučku v predných dverách, nebudeš mať rádio z ovládaním na volante, zapaľovač a tak :D A nebudeš vedieť tak ako ja ako si tam založiť autorádio sám keďže tu nikto na fóre nevie ako zložiť tie krytky čo tam sú namiesto rádia :lol:
Odpovědět