P: KIA SORENTO 3.5i V6 + LPG - havarované!

Odpovědět
BOSS
Kontaktovat uživatele:

P: KIA SORENTO 3.5i V6 + LPG - havarované!

Příspěvek od BOSS »

Ahoj, prodám svého mazla (bohužel postiženého nehodou). je havarované na přední levou část - ulomené přední levé kolo, promáčklé dveře levé strany. Auto šlo přes střechu, takže je zlomený přední pravý "A sloupek", zničené čelní sklo, přední nárazík, kapota, zničená přední levá svítilna + zadní pravá. Motor a ostatní by mělo být OK. Vozidlo má najeto cca 140.000km, a necelý měsíc do něj bylo namontován systém sekvenčního vstřikování LPG s nádrží místo rezervy (93l - největší, co se do sorenta dělá) - doložím fakturu cca na 36.000,-. Plnící otvor LPG vedle otvoru pro benzín pod víčkem. Kožený interiér, tempomat s ovládáním na volantu, vše v el., vyhřívané sedačky, vyhřívané čelní sklo, zpětná zrcádka, el. sklopná zdrcátka...prostě v plné výbavě...

ještě dodám, že jsou na tom úplně nové pneumatiky 245/70 R16 letní - Continental - najeto cca 2tis. km
...auto na ND

...cenu bych si představoval kolem 55.000,- a stojí v severních čechách (Varnsdorf) pod střechou a plachtou

telefon: 737271095
e-mail: david.eichler@seznam.cz

PS: nevím, jak sem vložit foto, tak se můžete mrknout zde...
http://www.offroadforum.cz/viewtopic.php?f=20&t=31069
Reklama

Tomas80

Re: P: KIA SORENTO 3.5i V6 + LPG - havarované!

Příspěvek od Tomas80 »

Ajaj tak to podle fotek asi nedopadlo moc dobre. Sorento je pekne rozstreleny, ale ta Felina je skoro na srot. Co se tyce ND tak momentalne respektive spis na jare bych potreboval disky, ale ty tvoje hlavne ze predku uz asi moc pouzitelny nebudou :-(.
Kia Sorento EX, 2.5 CRDI 103 kW
BOSS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

tři disky jsou ok, jeden je KO.
BOSS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

Nikdo nechce? Nemám časový prostor, ani technické znalosti z tohoto oboru, abych auto rozebíral a rozprodával ho na díly. Myslel sem, že tu někdo takový je....motor a veškerá mechanika by měla být OK....jen pneu na to stály 22.tis (jsou měsíc jeté), zástavba plynu přes 36.tis......koukal sem, že v něměcku se podobně poškozená sorenta nabízí od 75. tis kč výš.
Jirka N.

Příspěvek od Jirka N. »

Škoda že to není Crdi od roku 07, já jsem spokojený pokud mám hodně Nd. Ale auta se dneska prodávají moc špatně a třeba v mém případě když jsem nabízel Avii z roku 1993, najeto pouze 25 Tkm a po Stk, tak jí nikdo nechtěl mimo jednoho zájemce a to jen za odvoz. A přitom je bez koroze a jezdila jako nová. Tak jsem jí odhlásil a půjde do šrotu a motor někomu na traktůrek. Doba je zlá.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
BOSS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od BOSS »

...mě nafta nic neříká, diesla bych nechtěl, ale je to věc názoru, každý na to kouká z jiné stránky. Teď budu kupovat opět 3.5i V6. Ale tohle mi doma překáží...jeden zájemce je, ale může dát pouze 40 tis.....asi mi nezbyde, než mu ho nechat za tuhle cenofku :-(
offroad123

Příspěvek od offroad123 »

je este na predaj sorento?? ako je na tom plyn je v poriadku alebo je to poskodene?? mal by som zaujem o kupu
Odpovědět