topení u sorenta
topení u sorenta
Ahoj všechny a zdravím měl bych takový dotázek. Jak Vám funguje topení u Sorento??? Já mam rok 2006/8m a je to 2,5 CRDI výbava EX. Když jedu a chci si zapnout teplej vzduch na nohy tak to vůbec netopí a spíš mrznou a to mám teplotu nastavenou na 30C. Tak netuším čím to je. Máte někdo také problémy s tímto???
- Reklama
Re: topení u sorenta
A 32 C tam nahodou nemas ? V tomto pripade doporucuji
Zkontroluj zda funguje ten elektromoterek co překlápí klapku pro směr vzduchu k nohám. Tam může být problém.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
ja som to riadenie teploty vzduchu už 3x v záruke reklamoval. Raz mi aj menili RJ kúrenia, v ostatných prípadoch vyčistili a premazali klapky.
Tak to se juknu asi motorek funguje ale myslím si že jo když to dám na horní část aby foukalo tak na nohy nefouká. Říkal jsem si asi to háhodou nemuže být třeba zavzdušněním nebo nečím takovým. Netušíte kde je nějákej ten ovzdušnovací ventyl?? Jínak doufám že už bude teplo abych si stím mohl pohrát. Jínak zatím děkuji za rady
Má sorento na chladiacom systéme nejaký odvzdušňovák? Nejako mi nechce ísť teplý vzduch aj keď mám nastavenú teplotu na HI. Samozrejme teplota motora je v pracovnej teplote.
Je potřeba tam také mít dostatek vody, funkční klapky,a čístej filtr před spolujezdcem,na chladiči bejvá ale jinak se to snad odvzdušnuje samo
Tak tak. Pozriem sa na tie klapky, bo všetko ostatné čo si popísal, tak spĺňam. Vďaka
Takže mám to opravené. Konečne som si na to našiel čas, a pozrel som sa nato. Bola to úplná banalita. Motorček čo ovláda klapky bol úplne povolený (skrutky boli vypadané). Takže motorček aj točil ale naprázdno. 10min malej práce a už to fachá.