Ahoj Kuci
Tak se k Vam take pridam se svim Sorim.
Takze rok vyroby vozidla je 12/2002 do provozu 02/2003, takze uz zadne mimino

. V soucasne dobe tam mam nalitano 168 tis kilaku a spotreba je tedko na hodnote 8.9 litru, coz je na takovej tank a to, ze nejezdim jako kloboukar velice slusne.
Co se zavad tyce, tak auto jsem kupoval ojete, takze co s tim bylo u predchoziho majitele nevim. Nicmene ja uz ho mam pres tri a pul roku a zavady jsem resil tyto. Na 110tis predni loziska, cvrdlikajici vetrak - nejprve jsem ho zgeneralkoval, ale pak jsem stejne musel poridit novej, protoze material ze ktereho je vyrobenej rotor je blato a dlouho to stejne nevydrzelo. Na 150 tis. jsem nechal vymenit spojku. Uz se ji nechtelo rozepinat, hlavne pri delsi jizde a take z duvodu toho, ze za tim taham 3t, takze preventivne.
No na 167 tis. takze nedavno

zacala moje anabaze se vstrikama. Takze ve finale dva nove vstriky a dva repasovane. No a pred 14 dnema jsem nechaval menit predni kulaky. Turbo mi zacina tahnout od cca 1500 a maximum vykonu je cca od 2000 ot. Koroze ramu, rekl bych normalni, co mne udivuje vice, tak koroze karoserie prakticky zadna. Pouze trochu v motorovem prostoru a u mrizky chladice na haubne. Jinak co jsem koukal pod tesneni a kdyz jsem mel na jare shozenej predni plastovej podbeh, tak nikde nic.
Veci jako filtry, oleje, brzdy nepisu, protoze to je dano kilometrama a pro mne samozrejme.
Takze krome tech vstriku kdyz si vemu, ze autu bude 9 let a nalitano tyto kilometry podle tachometru, skutecne se clovek stejne nikdy nedovi, mne ostatni popisovane zavady nijek neprekvapuji a vcelku jsem to ani neresil, protoze si myslim, ze to je odpovidajici stari a kilometrum.
Servis kam obcas zavitam a kde mi doposud byli schopni poradit a pomoci podle mych predstav byl Auto Pavlu Liberec. Hodnoceni za 1.
Moje upravy nejsou zadne, co se "tuneni" tyce, tak jsem zatim nic neuskutecnil a nyni uz ani uskutecnovat nebudu.
Auto hodnotim na 1 co se tyce jizdich vlastnosti a konfortu cestovani tak naprosta spokojenost. A i kdyz byli nejake zavady, tak mne to nejam moc od tohoto auta neodradilo a nemam duvod jej dalsim lidem nedoporucit.
Kdyz si vemu, ze treba pred rokem si znamej koupil BMW X5 take r.v. 2003 . Rikal jsem si, Bavorak to je v pohode tam se nei ceho bat. No za ten rok co jej mel, se mu to stale jenom sr... a kazdou chvili byl nepojizdnej. Takze mi pred mesicem psal, ze bavor sel z baraku.
Proto to moje doporuceni.