To je teda nějaký divný???Moje ovládání funguje odhadem asi cca.50m možná víc.Ale rozhodně funguje tak,že sedím doma u stolu a na dvoře auto můžu ovládat.To co popisuješ je dálkový infra.U toho jsem musel mířit na čočku co byla na stropním panelu.To jsem měl na Scénikovi a byl to nehoráznej vopruz.Takže jak jsem pochopil auto neotevřeš s klíčem v kapse?Co to máš vůbec za rok výroby a není to třeba amerika?Protože bych se divil,že se tenhle infra typ ovládání ještě vůbec někde montoval..ctiteljan píše:moje ovládání funguje cca na 1m od vozu a to se musím trefitpřesně na antenu , já to vyřešil přidáním ALarmu s dvoucestnym PAGEREM a to má dosach píšou 1,5km (900m odzkoušeno) ovládám tím. originál se vyčistil nová baterka, nová anténa v autě a nic stejnej problém
Jestli nejdou otevírat zevnitř,tak ve dveřích je dětská pojistka.Chce se to podívat jestli není třeba zapnutá,nebo třeba přepnutá napůl.Stanka1348 píše:Ahojte moze mi niekto poradit preco mi nejde centralom auto otvorit len zavriet? Otvaram si dvere klucom a to len predne dvere zadne su zatvorene a nedaju sa otvorit vobec z vnutra...![]()
. Inak ono to raz ide a raz nie. Napriklad dnes rano som auto v pohode otvorila ale ked som na treti krat otvarala uz neslo.
RC (radio Control) ovládání, ale prostě je někde chyba a nejde to. Takhle vím co se děje , otevřený dveře, otevřená kapota,otevřenej kufr. rozvítím si světla abych viděl v noci , zapnu si bufika na dálku. taky můžu pustit automat auto se samo zamkne když poodejdu 10m a zase odemkne když příjdu blíž ,jinak rok 2003zdeny65 píše:To je teda nějaký divný???Moje ovládání funguje odhadem asi cca.50m možná víc.Ale rozhodně funguje tak,že sedím doma u stolu a na dvoře auto můžu ovládat.To co popisuješ je dálkový infra.U toho jsem musel mířit na čočku co byla na stropním panelu.To jsem měl na Scénikovi a byl to nehoráznej vopruz.Takže jak jsem pochopil auto neotevřeš s klíčem v kapse?Co to máš vůbec za rok výroby a není to třeba amerika?Protože bych se divil,že se tenhle infra typ ovládání ještě vůbec někde montoval..ctiteljan píše:moje ovládání funguje cca na 1m od vozu a to se musím trefitpřesně na antenu , já to vyřešil přidáním ALarmu s dvoucestnym PAGEREM a to má dosach píšou 1,5km (900m odzkoušeno) ovládám tím. originál se vyčistil nová baterka, nová anténa v autě a nic stejnej problém
No ale tohle dělá pager.Origo je to teda divný.Rádiový signál má sakra větší dosah.ctiteljan píše:RC (radio Control) ovládání, ale prostě je někde chyba a nejde to. Takhle vím co se děje , otevřený dveře, otevřená kapota,otevřenej kufr. rozvítím si světla abych viděl v noci , zapnu si bufika na dálku. taky můžu pustit automat auto se samo zamkne když poodejdu 10m a zase odemkne když příjdu blíž ,jinak rok 2003zdeny65 píše:To je teda nějaký divný???Moje ovládání funguje odhadem asi cca.50m možná víc.Ale rozhodně funguje tak,že sedím doma u stolu a na dvoře auto můžu ovládat.To co popisuješ je dálkový infra.U toho jsem musel mířit na čočku co byla na stropním panelu.To jsem měl na Scénikovi a byl to nehoráznej vopruz.Takže jak jsem pochopil auto neotevřeš s klíčem v kapse?Co to máš vůbec za rok výroby a není to třeba amerika?Protože bych se divil,že se tenhle infra typ ovládání ještě vůbec někde montoval..ctiteljan píše:moje ovládání funguje cca na 1m od vozu a to se musím trefitpřesně na antenu , já to vyřešil přidáním ALarmu s dvoucestnym PAGEREM a to má dosach píšou 1,5km (900m odzkoušeno) ovládám tím. originál se vyčistil nová baterka, nová anténa v autě a nic stejnej problém
A to dělá jenom se spuštěným motorem?A co poloha klíče před startem?Když máš klíč v zapalování zasunutej,tak ti to pípe,nebo ne?serti píše:Ahoj. Co vám dělá Sorento, když otevřete dveře se zapnutým klíčkem (běžícím motorem )? Mě začnou "cvakat" zámky dveří, asi 4x, pak už nic. Má to tak být ? Asi ne , že ?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | suzuki-forum.cz |