Denné LED svietenie Sorento 2,5 CRDi, r.v. 2008
-
Denné LED svietenie Sorento 2,5 CRDi, r.v. 2008
Čaute sorenťaci, máte niekto dodatočne namontované LED denné svietenie? Ak ano, aký druh svetiel tam pasuje namontovať. Ďakujem za info a radu.
- Reklama
Re: Denné LED svietenie Sorento 2,5 CRDi, r.v. 2008
Ano na 2008 tedy rámovém mám denní svícení a to na předním nerezovým rámu kde mi jeho výrobce Bureš navařil nerezový držáky. Předtím jsem je měl vmontovaný do předního nárazníku, ale to byla modelářská práce s vyříznutím otvorů a to dle vyhlášky. Po karambolu jsem zvlolil variantu na ten rám.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
-
Kolko stal ten nerezový rám? Ja som skor myslel, že existuje namiesto hmlových okruhlých svetiel dole v narazniku. Nemáš s tým skusenosti? Dik.
Rám tuším stál 16 000 Kč včetně DPH a zapsání do techničáku. Navařené nerezové držáky DLR byly v ceně a Osram svítí tak excelentně že v noci skoro nahradí potkávačky- s nima je pak stlumený dle předpisů. S tím zapsáním mám klid na STK a tam není s ničím sranda, auta se fotí a posílají pak fotky na MD.
Mlhovky jsem nechtěl předělávat, radši jsem je nechal původní.
Mlhovky jsem nechtěl předělávat, radši jsem je nechal původní.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
-
Možeš mi prosím urobiť z tvojho auta foto ako to vyzera na ráme? Diky.