Sraz Kia
Sraz Kia
v sobotu 25.8.07 v kempu Višnová II u Roztok,Křivoklátu a Velké bukové..Příště upozorním dříve
- Reklama
Prvni na sraz jsem dorazil ja (), asi tak v 9:50 ... vzdy chodim driv ... hledal jsem nejaky Kiaky po kempu, ale nasel jsem jen jedno Picanto zaparkovany u stanu a ty ke kiaclubu nepatrili. Tak jsem cekal u auta, protoze jsem pocital s tim, ze zbytek projede okolo, udelal jsem dve fotecky chaty Visnovka (). Jako prvni se objevil asi po 15 minutach cekani pepan (svetle modry Cee'd ()) i se svoji drahou polovickou (ja tam byl taky s tou moji ). Chvilku na to dorazil ludek_f, stribrny Cee'd (). Pak se pepan snazili nahnat alespon vlafiho po telefonu. Hle po 45 minutach kdosi s tuningovou upravou predniho kufru () prijizdi k nam. Po uvitani s vlafim a debatenim, kam se presunem, prijizdi rodinny multimedialne vybaveny Carnival rizeny clenem multi (). Presunuli jsme se tedy za kemp Visnova II. a tam krasne vyrovnali nase milacky (drahe polovicky prominou ) (). Zaclo foceni detailu: elektrony pepan (), elektrony ludek_f (), elektrony multi (), bocni listy a zadni listy neoriginalni, palubovka pepan (), palubovka a vsude mozne instalovane LCD multi () + Slovaci chteji zakazat koureni v aute a jak vidno multi uz je pripraven (), najdete 10 rozdilu () , detail parkovacich senzoru a tazneho zarizeni ludek_f (), pavoucek vlafi (). Po hodine debateni a prohlizeni aut dorazi kolem 12h dalsi Cee'd tentokrate to byl Majk (). Slunicko parilo a tak jsme se sli obcerstvit do blizke restaurace (). Ctvrt hodku po jedne dorazi konecne dalsi neCee'd je to Kreedd se Shumou (). multi a Majk odjizdi a do nasi lajny pribyl p.d.s s Kia Rio (). No a co se delo dal, chlapi debatovali o autech a vseho kolem nich a nase drahe polovicky urcite rozebiraly deti apod. Konec srazu byl nekdy kolem 16h
Pouzite prezdivky clenu jsou z www.kiaclub.cz
Pouzite prezdivky clenu jsou z www.kiaclub.cz
Omlouvam se, ale na tomto foru uz budu aktivni minimalne, najit mne muzete na jinem foru