Čakacia doba na Slovensku
Re: Čakacia doba na Slovensku
mne dali docasne znacky. no a tie mali platnost myslim ze 10 dni (kalendarnych) ....... no tak dovtedy
RIO II 1,4 sporty 2008
- Reklama
-
no ja som sa pytal kompetentneho na PZ a vyjadril sa dotycny takto, ze pokial je auto kupovane na leasing alebo srotovne tak do 14 dni, pokial nebolo kupovane tymto sposobom casova doba je neobmedzena.
Na druhu stranu obmedzena je, kedze na policiu treba odniest fakturu na ktorej je datum kupy.
A "docasny" tech.preukaz pre prevozne cisla je casovo obmedzeny na 14 dni od prebrania vozidla.
Samozrejme fakturu, a novy "docasny" tech. preukaz ti vie predajca vystavit aj po uplinuti tej doby.
Na druhu stranu obmedzena je, kedze na policiu treba odniest fakturu na ktorej je datum kupy.
A "docasny" tech.preukaz pre prevozne cisla je casovo obmedzeny na 14 dni od prebrania vozidla.
Samozrejme fakturu, a novy "docasny" tech. preukaz ti vie predajca vystavit aj po uplinuti tej doby.
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
Kúpene : 10.7.2009
Uff, konečne som svoje Rio doviezol domov. Akurát techničák dostanem až o týždeň, takže prihlásiť ho môžem až potom.
RIO II 1.4 2009
Kúpené : 19.8.2009
uz som neveril ze sa k nemu dostanes ale gratulujem a nech dlho sluzi
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
Ďakujem a som rád, že sa stávam členom klubu
RIO II 1.4 2009
Tak vitaj vitaj. Nech dlho sluzi. potom napis prve dojmy. Ja mam nabehanych uz 46 000 km a zatial vsetko v pohode. teda az na tu klapku (som to tu pisal uz) tak ahoj
RIO II 1,4 sporty 2008
ja som mal Kia Rio Sporty hned. zavolal som a mali, kupoval som teda prevzal som ho 12.6.2009, mali posledne na Slovensku! a akurat u nas v BB, aj to nahodou zistili ze na sklade maju dva miesto jedneho ktore isli odovzdavat zakaznikovy, hned som bol zlozit zalohu na rezervaciu a potom vyplatit celu sumicku rovno som ho dal aj do folii aby sa mi don kazdy zovsadial necumel doteraz mam na nom 5050km a je to radost, nesrotoval som no sice mal som stareho r19 ale ked som sa ho zbavoval tento rok este nebola zmienka o srotovnom, co uz... Tak ci onak ziadna cakacka ma nevysla a to som povodne chcel Accent ale tam uz sa muselo cakat pretoze podla mojho vkusu taky uz nebol v ponuke, a tri mesiace cakat na auto, to kto videl?! Ked si chce clovek kupit rozok tiez caka tak dlho?
accent je tiez v pohode ale nepaci sa mi ta predna maska. proste z predu je to skarede.
RIO II 1,4 sporty 2008
Po prvých 100 km sa mi jazda v ňom celkom pozdáva. Akurát som si musel chvíľu zvykať na neskorší záber pedála spojky (v bývalej Corse mi zaberal rýchlejšie). A otrasy na ceste sa mi zdajú nejaké tvrdé, musím skontrolovať, či mi neprehustili pneumatiky . Predajca mi povedal, že môžem jazdiť bez techničáka (má prísť až o týždeň) trebárs aj do Česka. Dúfam, že nekecal . A trochu ma zaskočil, keď mi doporučil dokúpiť si zásterky. Dovtedy som si ani nevšimol, že tam nie sú.
RIO II 1.4 2009
Ceed má tvrdý podvozok ,vďaka tomu ale sedí dobre v zákrute.Pri mäkkom podvozku necítiš otrasy ale auto sa v zákrutách nakláňa.
SW 1.6 CRDI 85 KW Deéwedečko