Vobec nevidim dovod preco nekupit SUV bez 4x4. Rovnako by som sa mohol spytat preco kupit SUV do mesta ?
Odpoved je jasna .. taky je moderny trend
Ved dnesne SUV vsetky jazdia po meste ... mozno zanedbatelne jedno percento funguje v terene.
4x4 je jasne ze lepsia volba, ale naco zbytocne priplacat 2000 € ak to clovek nikdy nevyuzije.
nova Sportage
-
Re: nova Sportage
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
- Reklama
To je i můj osobní názor.Dnes jsem dostal nabídku od prodejce.tomasko007 píše:Vobec nevidim dovod preco nekupit SUV bez 4x4. Rovnako by som sa mohol spytat preco kupit SUV do mesta ?
Odpoved je jasna .. taky je moderny trend
Ved dnesne SUV vsetky jazdia po meste ... mozno zanedbatelne jedno percento funguje v terene.
4x4 je jasne ze lepsia volba, ale naco zbytocne priplacat 2000 € ak to clovek nikdy nevyuzije.
. NABÍDKA AUTOMOBILU
Popis Částka v Kč
Kia Sportage 1,6 GDi 4x2 99kW Aktive Plus 449980
Lak UNI 0
Přední mlhové světlomety Corner + dešťový senzor 10000
Zatmavená boční a zadní skla vč. 3. brzdového světla 5000
Zadní parkovací asistent 10000
Cena celkem vč. DPH 474980
Sleva (vč. Slevy ZTP/P) -38000
Cena po slevě vč. DPH 436980
Cena po slevě bez DPH 364150
Co nato říkáte??
No, kouzlo SUV je ve vyšší světlé výšce ale především pohon 4x4 a pak až teoretická pravděpodobnost většího bezpečí. Ale též rozumím prodejní strategii a sice že tento druh aut se líbí. Takže dvojkolku dají laciněji a čtyřkolku osolí.
Hele když jsem si vybíral své auta, tak vždy podle toho jak mají velký kufr a silný motor. Rozhodně bych volil Sportage.
Přeji ti správnou volbu!
Hele když jsem si vybíral své auta, tak vždy podle toho jak mají velký kufr a silný motor. Rozhodně bych volil Sportage.
Přeji ti správnou volbu!
Sorento 2,2 145 kW, 6M, 23000 km, 7,7 l/100 km
-
436980 KC = 17 920 EUR
je to dobra cena
ale vseobecne by ma zaujimalo, Ako je mozne ze rovnake auto ma rozne stupne vybavy ako pre SR tak pre CR trh
CR ma 5 stupnov vybavy
SR ma len 3 stupne vybavy pricom prvy stupen je len pre 1.6 GDI, takze pre ostatne modely iba 2 stupne vybavy ...
napr . LED denne svietenie mame standardne od najvyysej vybavy, CR model ma uz od vybavy Comfort ...
je to dobra cena
ale vseobecne by ma zaujimalo, Ako je mozne ze rovnake auto ma rozne stupne vybavy ako pre SR tak pre CR trh
CR ma 5 stupnov vybavy
SR ma len 3 stupne vybavy pricom prvy stupen je len pre 1.6 GDI, takze pre ostatne modely iba 2 stupne vybavy ...
napr . LED denne svietenie mame standardne od najvyysej vybavy, CR model ma uz od vybavy Comfort ...
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Ahoj, nema niekto skusenosti s 2.0 Crdi 135 kW?
mam ho, je super az na tu spotrebu TDička nestihaju za nimGutomi píše:Ahoj, nema niekto skusenosti s 2.0 Crdi 135 kW?