Chrastění a klepání v motoru 2,5 103kW
Re: Chrastění a klepání v motoru 2,5 103kW
Tak teď jsem z toho totální chuj.Co jsi na hydroštelach čistil?
- Reklama
Jezdil jsem nejdříve na čistou naftu z Čepra kterou mi vozili v cisterně a bez biosložky. pak na Maxx Motion a nyní na Optimal diesel od Čepra a ten je taky bez biosložky. Vervu jsem zamítnul v prvopočátku protože má jeden z nejvyšších obsahů biosložky ze všech naft.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
To s Tebou souhlasím.Akorát nevim,kdo psal vo hydroštelech Fakt sem to nenašel.A jestli o tom někdo psal,tak jsem z toho taky vykulenej To musí bejt mazec čistit hydroštely.Sundat celou kebuli a votírat hadrem válečky ze železa,to je fakt bomba.Radši si dostříkám disky,ať už hodím letňáky.I když zejtra třeba bude mrznoutviktor píše:Tak teď jsem z toho totální chuj.Co jsi na hydroštelach čistil?
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
Ale stejně nejlepší klepání je to,který slyším z kuchyně od manželky,jak dává zabrat vepřový krkovici
Když ti "třískají ventily"? A není to o píst,tak jsem z toho volajaký zmetěný.Ale z tou krkovičkou,výborný nápad.Počasí na milou ..... . Asi manželku došťouchám vidlema do kuchyně ať něco vytvoří.Ale bude se bránit.Nevím kdo řek babám,že v neděli se odpočívá.
Taky,taky...Jo jo,holt třískající ventily to je pěknej prevítviktor píše:Když ti "třískají ventily"? A není to o píst,tak jsem z toho volajaký zmetěný.Ale z tou krkovičkou,výborný nápad.Počasí na milou ..... . Asi manželku došťouchám vidlema do kuchyně ať něco vytvoří.Ale bude se bránit.Nevím kdo řek babám,že v neděli se odpočívá.