pokec o riu
Re: pokec o riu
no v podstate by sa to dalo, zapojit napajanie motorcekov okien priamo na baterku, neviem ci by sa takyto drasticky zasah ale oplatil, ono niekedy je dobre ze ti spinacka odpoji vsetku elektorniku v aute, uz len kvoli pripadnemu poziaru, vybitiu baterie atd...
RIO II 1,4 sporty 2008
- Reklama
Přesně napojit na přímo,napojit na pojistku která je pod proudem stále.
stalo sa niekomu z vas ze vam vlhne - rosi sa, pripadne su viditelne kvapocky vody v prednom svetlomete? (u mna v lavom) Mna tato neprijemnost postretla od konca roka v podstate som si myslel ze je to len velkymi vykyvmi teplot, neviem co si mam mysliet, vcera som bol v umyvarke a v podstate cast svetlometu pred hlavnou ziarovkou bola taka biela - zahmlena, poobede dnes som vybral vsetky ziarovky a podarilo sa to nejako vyparit ale kvapocky vody su po boku svetlometu kde je smerovka... nechapem ako sa to stalo... svetlomet som viackrat kontroloval ci su dotiahnute ziarovky + kryt na hl. ziar. resp tesnenia niesu nikde poskodene... vie niekto co stym? ci pred garaz a vyfenovat to? dost ma to se*ie
Da sa na nasom aute nastavit aby pri odomknuti a podrzani tlacidla na kluci sa stiahli vsetky okna dole?
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
aladinos a na nejakom inom to ide? hm stiahnut dole? ja by som skor bral keby sli hore pri zamknuti teda stlaceni tl. na dialkovom.
ps: uz som zistil preco sa mi rosilo predne svetlo zvnutra a stale rosi, mam prasknuty svetlomet
ps: uz som zistil preco sa mi rosilo predne svetlo zvnutra a stale rosi, mam prasknuty svetlomet
dneska som si vsimol (po piatich rokoch), že zadne sedadla v Riu (2007) sa daju nastavit v dvoch polohach
2013 -.........KIA Cee´d 1.4 Sand Track
2006 - 2013 KIA Rio Sporty 1.4 Olive Gray (predané)
1996 -.........Daewoo Espero 1.5 Rubínovo Červená
-
Sewas a ako ,to by ma tiež zaujimalo.
len toľko
- Přílohy
-
- DSC06805.JPG (119.42 KiB) Zobrazeno 16625 x
To ste akoze o tom nevedeli?
Ved som pisal uz davno v prispevku ohladom buchania zadnej napravy,ze to robia sedacky,ze ked sa daju do inej polohy ,tak to prestane.
Ved som pisal uz davno v prispevku ohladom buchania zadnej napravy,ze to robia sedacky,ze ked sa daju do inej polohy ,tak to prestane.
Kia Rio II HB
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
Viete mi poradiť, je možné, aby mi začala spojka zaberať hneď na začiatku a to na malom "kúsku"?
Mám pocit, že zaberala tak v strede...
A od vtedy registrujem aj to, že motor, akoby "skapínal",akoby išiel "zdochnúť", pri rozbehu a potom sa vráti späť do otáčok...
To ročné klepotanie čo ide z časti motora ani nebudem popisovať, nakoľko sa tomu venuje iná téma...
Mám pocit, že zaberala tak v strede...
A od vtedy registrujem aj to, že motor, akoby "skapínal",akoby išiel "zdochnúť", pri rozbehu a potom sa vráti späť do otáčok...
To ročné klepotanie čo ide z časti motora ani nebudem popisovať, nakoľko sa tomu venuje iná téma...
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
Mám otázku... aj vy máte vždy zaprášený motorový priestor ? Lebo mám ešte jedno auto Daewoo Espero a to nebolo nikdy tak špinavé.
samozrejme, nie je tam spodny kryt motora, inac to ani nemoze vyzerat
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
ale ani na Daewoo tam nic nie je iba take "lizatka" dve, no ale tak spinave a zaprasene ako Rio nebolo nikdy