Kedy prezuvate pneu...?
Kedy prezuvate pneu...?
Kedy budete prezuvat pneumatiky na letne?
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
- Reklama
Re: Kedy prezuvate pneu...?
ja rozmyslam ze nabuduci tyzden a hotovo
uz neni na co cakat
uz neni na co cakat
RIO II 1,4 sporty 2008
to ja jedno asi prezujem uz zajtra, som si nasiel v kolese srob a opravovat sa mi to moc nechce dat
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
Daju sa kupit take kliny alebo spray ....
Ja bude asi niekedy v Aprily zaciatkom...uvidim este
A kde davate prezuvat ja rozmyslam ze si to sam spravim kedze len kolesa treba vymenit...Je to dobry napad?
Ja bude asi niekedy v Aprily zaciatkom...uvidim este
A kde davate prezuvat ja rozmyslam ze si to sam spravim kedze len kolesa treba vymenit...Je to dobry napad?
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
nad tym sprejom som rozmyslal...
k tej vymene: tiez som minule hovoril kamaratovi ze nechapem ludi co chodia stale prezuvat do servisu, ze ved pokial mam vsetky gumy na diskoch tak je to otazka par minut kym to prehodim. ale bol som vysmiaty, lebo ze oni to aj vyvazuju ....
otazka je ci sa za sezonu oderu tak ze by sa stali nevyvazenymi
k tej vymene: tiez som minule hovoril kamaratovi ze nechapem ludi co chodia stale prezuvat do servisu, ze ved pokial mam vsetky gumy na diskoch tak je to otazka par minut kym to prehodim. ale bol som vysmiaty, lebo ze oni to aj vyvazuju ....
otazka je ci sa za sezonu oderu tak ze by sa stali nevyvazenymi
jasne ze treba vyvazit kolesa pred prezuvanim to vam radim ako automechanik
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
hups, tak to teda prehodnotimMatej píše:jasne ze treba vyvazit kolesa pred prezuvanim to vam radim ako automechanik
mam problem..kupil som plechove disky na kia rio ll.....a dali mi k tomu sroby ,vraj original ku kii rio..vie mi niekto poradit kto ma informacie o tychto srobach,lebo mne sa zdaju zbytocne velmi dlhe
Kia Rio Sporty, Midnight Black 13/05/2009
tak ich zahod a daj tam tie co mas k elektronom. ja to tiez tak riesimanjelic píše:mam problem..kupil som plechove disky na kia rio ll.....a dali mi k tomu sroby ,vraj original ku kii rio..vie mi niekto poradit kto ma informacie o tychto srobach,lebo mne sa zdaju zbytocne velmi dlhe
prezuvate niekto zimne gumy aj na original 14'' elektrony? v inej teme som cital, ze dost ludi kupilo plechace a na ne dava zimne gumy, ale ja si myslim, ze toto ma vyznam pre ludi, ktori maju letne nizkoprofilove pneu na velkych diskoch, ktore by sa mohli v zime (ked je vacsi vyskyt jam a vymolov na ceste) poskodit, preto kupia mensie plechace a nejake balonove gumy.. ale mozno sa mylim..
nejde ani tak o tvar disku ako o povrchovu upravu. pri tych srackach co sypu na cesty sa ti tieto zniciashopho píše:prezuvate niekto zimne gumy aj na original 14'' elektrony? v inej teme som cital, ze dost ludi kupilo plechace a na ne dava zimne gumy, ale ja si myslim, ze toto ma vyznam pre ludi, ktori maju letne nizkoprofilove pneu na velkych diskoch, ktore by sa mohli v zime (ked je vacsi vyskyt jam a vymolov na ceste) poskodit, preto kupia mensie plechace a nejake balonove gumy.. ale mozno sa mylim..
plechac ti zhrdzavie skor ako elektron......ja mam zimne na origo elektronoch 14 od vyroby a nemam problem zeby sa niejak viac nicilistaf píše:nejde ani tak o tvar disku ako o povrchovu upravu. pri tych srackach co sypu na cesty sa ti tieto zniciashopho píše:prezuvate niekto zimne gumy aj na original 14'' elektrony? v inej teme som cital, ze dost ludi kupilo plechace a na ne dava zimne gumy, ale ja si myslim, ze toto ma vyznam pre ludi, ktori maju letne nizkoprofilove pneu na velkych diskoch, ktore by sa mohli v zime (ked je vacsi vyskyt jam a vymolov na ceste) poskodit, preto kupia mensie plechace a nejake balonove gumy.. ale mozno sa mylim..
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
nie som expert, ale neviem ci je toto pravda. plechac vyzera mozno hrdzavy, ale to je len povrchova hrdza, zatial co ta zliatina koroduje do hlbky, co oslabuje cely disk ...Matej píše: plechac ti zhrdzavie skor ako elektron......ja mam zimne na origo elektronoch 14 od vyroby a nemam problem zeby sa niejak viac nicili
vravim, nie som expert, ale ked som aj ja rozmyslal nad zimnym obutim, vsetci (aj predajcovia) mi tvrdili toto