RIO po mensej nehode s P206

Odpovědět
MaTToS
Kontaktovat uživatele:

RIO po mensej nehode s P206

Příspěvek od MaTToS »

Tak vela casu neuplynulo a moja smola na taketo veci sa opet raz potvrdila tak mi dnes na mojom zaparkovanom RIU zobrala zadny bok na vodicovej strane tetka co sa snazila robit akrobaticke kusky s pezotom a ani po 20metrovom cuvani na prazdnej dvojprudovke kde na konci stalo pri obrubniku zaparkovane moje RIO jej nestacilo tak pri otacani sa mi ho zobrala .
Skodu cenovo odhadnut neviem ale urcite nic pre policajtov tak som si opisal SPZ, VIN jej P206tky a cislo HP a PZP poistky s jej menom a adresou .
Tu je foto ako to cele vyzera ten plech nad kolesom je ohnuty smerom dnu spolu s riadne odretym lakom z karoserie nastastie ona ma HP aj PZP v Allianz a ja tiez v Allianz sice este neviem ako sa take veci riesia ale zajtra tam zavolam nakolko sa nahlasovat da sice 7dni v tyzdni ale len 7:00-21:00 ,,
Obrázek
FULL Rozlisenie http://img3.imageshack.us/img3/344/kiapoistudalost.jpg
Pevne verim ze servis KIE to vymeni za nove diely nerad by som o 3 roky si nasiel hrdzu na tych miestach --- zadny naraznik okrem laku vyzera byt neposkodeny "vyzera" no a ten plech si to odniesol mno - preliaceny a lak odrety az na plech
O mieste opravy premyslam o KIA Bratislava s.r.o. - Tuhovska 5 - niekde na zlatych asi jak je Ford atd., alebo BA-Lamac kde ma aj predajca odporucil na garancky atd., kazdopadne mne to pristupom vyhovuje viac na tej Tuhovskej kde po obchvate som autom za 10minut jak z domu tak z roboty, predsalen z lamaca ist v premavke to je na pol hodinu najmenej ajked kilometrovo to je blizsie - nejake skusenosti s opravou na havarijnu a pod.? pripadna dlzka opravy
KIA RIO II Sporty 1,4 16V 71kW- Midnight Black + LPG Solaris + folie by SAXO
Obrázek :arrow: LPG
Obrázek
Reklama

aladinos

Re: RIO po mensej nehode s P206

Příspěvek od aladinos »

Mno tak to je smola :?
Ten kto ti sposobi skodu je na tom najlepsie on ti da len udaje a staraj sa...a hned mas postarane o 2 tyzdne vybavovaciek...
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
MaTToS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaTToS »

Tak som bol pred hodinkou v poistovni a servise - zadny naraznik odrety + zadny blatnik zdeformovany a odrety, oprava 4 prac. dni tak ked im to po sviatkoch rano v utorok tam zanesiem v piatok dufam bude afticko spravene - spoluucast z havarijky 198,- € s DPH to musim v servise zaplatit a vratia mi to z PZP vinnika do 30 dni od dorucenia faktury za servis - tak som zvedavy no couz aspon ze to bude hotove ... smrk chudak afticko :x
Obrázek
mircisko

Příspěvek od mircisko »

To je fakt sila, ze pri cuvani... a to ho mas par tyzdnov. Tak nech to dobre opravia a uz len stastne kilometre !!!
Ja mam dobre skusenosti aj so servisom v Dubravke na Poliankach.
Kia Rio Sporty, Midnight Black 13/02/2009
21.4.2011: 23000 km
MaTToS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaTToS »

Hej do dubravky na polianky ma predajca posielal na garancky ale Allianz je v Mercedese na zlatych co je hned vedla KIE a Fordu tak teta z allianzu ze tam je ich zmluvny servis to je jedno .

:!: NABUDUCE NEDAVAJ TEN ISTY TEXT DO VIACERYCH TEM...Dakujem
Obrázek
visna

Příspěvek od visna »

no podla mna ti tam asi nic menit nebudu a iba to prestriekaju..... no pekne by ma to nasralo ja by som tu p..cu asi zaskrtil
RIO II 1,4 sporty 2008
MaTToS
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MaTToS »

No "bohuzial" menit sa nebude, je to na zakladnu farbu odrane tak vyrovnaju plech, zbrusia a prestriekaju ... no proste na novom aute to je radost to vam poviem tiez mi nebolo vsetko jedno som sa musel drzat ten vecer aby som niekoho nezabil a este aj zadna naprava mi zacala buchat tak uz dve objednavky mam nabuducy tyzden v servise ... zadna naprava + klampiarske prace -- ozaj radost, nove auticko
Navyse technik v telefone sa mu to moc nezdalo ze 2,5 tyzdna a 1000km a roztrtkany zadny tlmic alebo nieco tam vzadu :shock: tak dufam ze to daju dokopy vsetko do piatku a hlavne teda to buchanie na zaruku .
Obrázek
Odpovědět