Cena
Cena
Do konce cervna bych si chtel koupit bud pro ceeda nebo i20ku. Chtel jsem se zeptat jestli nekdo nevi jak to bude s cenami. Momentalne dava kia i hyundai na oba vozy slevu 25kkc. Nema nekdo nejake informace do kdy tyto slevy budou nebo jestli v tom cervnu nezlevni/nezdrazi?
- Reklama
-
Re: Cena
nemal si na mysli skor Ceed a i30 ?
i20 je nizsia trieda ako Ceed ...
A dost pochybujem, ze niekto vie presne ako sa budu vyvyjat ceny do buducna .. mozno nejaka vestica
i20 je nizsia trieda ako Ceed ...
A dost pochybujem, ze niekto vie presne ako sa budu vyvyjat ceny do buducna .. mozno nejaka vestica
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
Nn, mel jsem na mysli i20 a Ceed. Puvodne jsme premyslel o i20 ale obeslal jsem mejlem prodejce kia a hyundai, mel jsem zajem o i20 a ze zvedavosti jsem napsal ze mam zajem i o i30 a ceeda. Muj mejl se tykal toho jake mi muzou nabidnout vyhody. Cekal jsem ze nic moc. K ceedu mi nabidli klimu zdarma takze me vychazi skoro stejne jako i20. Na i30 a i20 prakticky nabidli jen zakl. vybavu...
K tomu ze nikdo nevi jak se cenova politika bude vyvijet si dovolim nesouhlasit. Napr. prodejce Suzuki mi potvrdil ze akce na Swift a jine se bude prodluzovat, coz se taky stalo a taky mi prozradil ze kolem cervna prijde nastupce Swifta za docela zajimavou cenu...
K tomu ze nikdo nevi jak se cenova politika bude vyvijet si dovolim nesouhlasit. Napr. prodejce Suzuki mi potvrdil ze akce na Swift a jine se bude prodluzovat, coz se taky stalo a taky mi prozradil ze kolem cervna prijde nastupce Swifta za docela zajimavou cenu...
-
No ja mam negativnu skusenost z Hyundai, nemali ochotu mi dat cokolvek naviac. pricom Kia mi hned ako predajca dal zlavu 500 € + povinnu vybavu ( lelarnicka, lano, trojuholnik cca 45 €) + zlavu 50% ( 66 € ) na folie na zadné sklá.
Suzuki tiez mal ochotu, ale skoda ze vtedy nemali taky model, aky som chcel skladom a trebalo na neho cakat 4-5 tyzdnov
Ak uz take odhady davame, neviem ako u vas v CR, ale u nas ceny neporastu, skor budu drzat taku uroven ako teraz, uz len vzhladom k tomu ze Renault s modelom Fluence ( v plnej vybave za 14 000 € ) by ich prevalcoval.
A podla predajcu Renault - Dacia ... tak modely Sandero, Thalia + novy DUster su uz teraz na 3 mesiace dopredu vypredane. Z coho my vypliva ze o lacne auta maju ludia zaujem, takze silne pochybujem aby strategia ostatnych znaciek bola vo zvysovani cien.
Suzuki tiez mal ochotu, ale skoda ze vtedy nemali taky model, aky som chcel skladom a trebalo na neho cakat 4-5 tyzdnov
Ak uz take odhady davame, neviem ako u vas v CR, ale u nas ceny neporastu, skor budu drzat taku uroven ako teraz, uz len vzhladom k tomu ze Renault s modelom Fluence ( v plnej vybave za 14 000 € ) by ich prevalcoval.
A podla predajcu Renault - Dacia ... tak modely Sandero, Thalia + novy DUster su uz teraz na 3 mesiace dopredu vypredane. Z coho my vypliva ze o lacne auta maju ludia zaujem, takze silne pochybujem aby strategia ostatnych znaciek bola vo zvysovani cien.
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black