Ahoj všichni,
kdo by měl zájem, mám tu několik věcí na Vaše leštěnky, co mi zbyly z mého sorenta:
- sada 5KS lité disky R 17 (originál sorento) se zimními pneu Dunlop Grandtrek SJ6 (traktorový vzor do extra zasnezeneho terenu na cesty-necesty) o rozměrech 245/70 (výškou profilu si nejsem teď zcela jist, šířkou ano). Všech 5 nazutých pneu je stejných s velmi dobrým vzorkem - rezerva nejetá nikdy, ostatní 4 najeto cca 2500 km.
- přední poplastovaný (v barvě spodních palstů karoserie) ochranný rám - originál KIA s atestem (žádná napodobenina!)
- zadní poplastovaný (v barvě spodních palstů karoserie) ochranný rám s integrovanými světli (velmi atraktivní vzhled) - originál KIA s atestem (žádná napodobenina!)
- posuvná přepážka za zadní sedadla (pro někoho, kdo má psa a chce ho vozit v autě)
ceny:
za sadu ALu kol s pneumatikami bych si představoval min. 15.000,- Kč
za přední rám 5.000,-
za zadní rám 8.000,-
za přepážku 2.000,-
- pokud by někdo vzal více věcí najednou, jsem ochoten udělat slevu
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
pozn: místo sorenta jsem si pořídil Toyotu LandCruiser 120 a prodávané věci tedy již je nepotřebuji - v budoucnu nákup sorenta již neplánuji
foto rámů a pneu zde:
PS: vkládání fotek opravdu není má parketa, případným zájemcům rád zašlu více foto mailem.
Prodám -> Sorento
- Reklama
Re: Prodám -> Sorento
stále aktuální.
ještě jsem zapoměl na zadní střešní spoiler originál KIA v černé barvě. Nechám ho tak za 1.000,- Kč
ještě jsem zapoměl na zadní střešní spoiler originál KIA v černé barvě. Nechám ho tak za 1.000,- Kč
jakou máš tu přepážku do kufru???
Sada kol - PRODÁNO
zadní střešní spojler - PRODÁNO
k prodejí zbylo:
- přepážka do kufru
- přední ochraný rám
- zadní ochraný rám
zadní střešní spojler - PRODÁNO
k prodejí zbylo:
- přepážka do kufru