ŠOK spínač předních mlhovek na mém novém Ceedu
ŠOK spínač předních mlhovek na mém novém Ceedu
http://ukazto.mzf.cz/obrazek.php?img=0d ... 118e21.jpg Zdravim všechny majitele nových Ceed strojů. Taky jste si k novému autku napřáli něco navíc, já třeba za příplatek 10 000,- mlhovky a po pravdě řečeno tohle mne dostalo, vlevo pod volantem zelený spínač na mém jinak vysněném mazliku. Jestli můžete pošlete mi někdo fotečku jak to má vypadat v originále (podle mne by ovládání mělo být na levém ovladači pod volantem spolu s ostatním osvětlením, ale nevím možná to tak má být? ) PS : na co by pak,ale byla neobsazená kontrolka napravo vedle té od zadních mlhovek mezi budíky na palubce??? Mě svítí jen ten zelený spínač
- Reklama
Re: ŠOK spínač předních mlhovek na mém novém Ceedu
Mam taky mlhovky a normálně se zapínají na levé páčce u volantu, jak všechna ostatní světla...
-
Pro upřesnění na FL se jedním kolečkem ovládají oboje mlhovky a např. zadní nelze zapnout jinak než po zapnutí předních.
Díky, taky jsem si to myslel. Zkusím zaútočit na prodejce, jsem zvědavý jak se budou kroutit.
-
To akoze vazne ?
Takyto vypinac na hmlovky mal dedo na "embecke".
od auta tejto kategorie by som cakal urcite nieco viac
Takyto vypinac na hmlovky mal dedo na "embecke".
od auta tejto kategorie by som cakal urcite nieco viac
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
Kúpene : 10.7.2009
Zdravím, zajímalo by mne jak jste dopadl v servisu. Setkal jsem se s tím taky a taky šok. Bylo mi řečeno že tahle sada pro přídavnou montáž to takhle má a jinak prý to nejde.Laris píše:Díky, taky jsem si to myslel. Zkusím zaútočit na prodejce, jsem zvědavý jak se budou kroutit.
ahoj neviete niekto poradit ake parkovačky idu do ceeda??? dík