smrad z klimatizácie
smrad z klimatizácie
ma niekto skusenosti s mojim problemom ? Ak zapnem klimu, ide mi z nej nejaky zvláštny zapach ako potuchlina , alebo take niečo. Dal som ju vyčistiť aj obidva pelove filtre vymenili ale stale to tam citim. Mal s tym niekto z Vas skusenosti ? Dik za rady.
Kia Sorento 2,5 CRDi EX, AT, 125kW,170PS, r.v.2008, koža, full výbava, tempomat, nezávislé kúrenie...
- Reklama
Re: smrad z klimatizácie
Rekl bych, ze by to chtelo jeste jednou vycistit. Jestli jsi to mel u nejake firmy, tak to zkus nechat udelat jeste nekde jinde. Ja si kazdej rok koupim ten sprej na cisteni klimek. S jednim sprejem udelam obe nase auta a mam svatej pokoj. Pokud se to udela poradne, tak by to melo byt v poradku.
Kia Sorento EX, 2.5 CRDI 103 kW
-
Mne to takistzo museli čistiť až na 2x po sebe. inak sorento má dva pelové filtre?
Ja teda vim jenom o jednom. Snad tam neni nekde zasitej dalsi
neviem ake maš ty ale ja mam Sorento r.v. 2007 po facelifte a ja mam za priehradkou spolujazdca ked ju rozoberiem, dva polove filtre. Su uložene vedla seba. Najskor sa priamo po odnatí krytky vytiahne pohybom rovno k sebe prvý filter a potom ten druhy je skovaný vpravo od prveho. Takže mne menia dva filtre.
Kia Sorento 2,5 CRDi EX, AT, 125kW,170PS, r.v.2008, koža, full výbava, tempomat, nezávislé kúrenie...
Ja mam r.v. 2003 a tam je jenom jeden, co jsem koukal . Teda jak pises, za schrankou spolujezdce je jeden filtr, ktery vytahnu smerem k sobe. Kdyz ho vyndam, tak vlevo je uz vymenik topeni a vpravo je ventilator. Schvalne az ho budu menit, tak se mrknu jestli tam teda nema byt jeste jeden . Kdyz jsem to koupil tak tam nebyl ani jeden a na vymeniku bylo nalitane listi.