brzdove platnićky či kotuče?
-
brzdove platnićky či kotuče?
Čawte,nedavno som zistil ,źe pri prvej jazde autom keď brzdim tak poćujem drhnutie brzdovychplatnićek ale teraz neviem či prednych lebo zadnych,to sa prenaša ten zvuk,ako keby boly zodrate platnićky,to mam nabehane len 22 tisic km,takove šuchanie o kotuč,čo myslitě ,čo to moźe byť?necham si to skontrolovať v servise ,potom napiśem čo to bolo ,sewas.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: brzdove platnićky či kotuče?
Nic to neni, vysoka vlhkost vzduchu a oxidacia na kotucoch, robi to aj mne a to mam najazdene 16tis. km, a robilo to aj minulu zimu co som mal najeto cca. 8tisic , staci ked auto den stoji a vonku je vlhko a pod., platnicky som kontroloval pri prezuvani gum a este maju dostatocnu hrubku a 22tis. je ajtak malo na zodratie platniciek pokial jazdis normalne .
Niekedy to robi aj kazde rano ale chvilu ono sa to odere a potom uz je ticho, fakt zalezi od pocasia, v lete ked je teplo tak nehrozi aby to robilo .
Niekedy to robi aj kazde rano ale chvilu ono sa to odere a potom uz je ticho, fakt zalezi od pocasia, v lete ked je teplo tak nehrozi aby to robilo .
Re: brzdove platnićky či kotuče?
presne tak to nie je nic vazne. Je iba spina+oxidovane brzdove kotuce.
Mne sa to stava aj ked mam auto umyte auto a nieco z tej spiny z kolies sa mi nachyta na kotuce. Kotuce som kontroloval ked som na jesen 2010 menil zimne gumy a vobec sa mi nezdalo, ze by som mal vymenit platnicky a to som mal pri vymene pne najazdenych cca 43000.
Mne sa to stava aj ked mam auto umyte auto a nieco z tej spiny z kolies sa mi nachyta na kotuce. Kotuce som kontroloval ked som na jesen 2010 menil zimne gumy a vobec sa mi nezdalo, ze by som mal vymenit platnicky a to som mal pri vymene pne najazdenych cca 43000.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008