stk
-
stk
Ahoj tak tento rok uź pojdem na STK po štyroch rokov som zvedavy ći prejdem na prvy raz,dufam ,že je to vśetko ok,akorat umyjem auto a to bude všetko.
- Reklama
Re: stk
Ja som bol na STK minuly mesiac,uplne bez akejkolvek pripravy (asi za 3 dni po STK som isiel na garancku ) a presiel som bez jedinej chyby,bola robena aj emiska pri STK,mam 44000km a diesel,zatial klop klop klop,ide ako hodinky,len zadne tlmice uz nie su to,co by mali byt,ale zatial to este neriesim....
Korejcom som neveril,ale casy sa menia.
Ahoj tak aj mna čaká to isté....aj ja dúfam....Mám najazdených už skoro 70 000km a za sebou uz tolko problémov s autom že mám dosť...najprv to boli predné ložiská v kolesách- vymenili v servise este pocas záruky....potom predné kotúče+došticky+čepy ramien - cena 195€ ale uz nie vzáruke ani autorizovany servis (O 100€ viac pytali) a cudovali sa co to za kvalita kia....nechápali tak neviem čo mám čakať ďalej.....petokilian píše:Ahoj tak tento rok uź pojdem na STK po štyroch rokov som zvedavy ći prejdem na prvy raz,dufam ,že je to vśetko ok,akorat umyjem auto a to bude všetko.
KIA RIO SPORTY 05/2007
1.4 16V, 71kw, čierna metaliza
kotuce + dosticky to nevidim na taky problem (kolko by si chcel nabehat na tych kotucoch, dostickach?), to ze odidu zalezi aj od toho ako s autom jazdis, capy ramien, sa cudujes pri tych nasich cestach?
nechcem to auto nejako obhajovat, ale to nie su nejake strasne zavady, proste sa to meni, spotrebny material
nechcem to auto nejako obhajovat, ale to nie su nejake strasne zavady, proste sa to meni, spotrebny material
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
Robim v neautorizovanom servise a denne sa stretnem z novsimi autami ktore sa kazia viac ako korejci a japonci.
Tieto opravy su bezne co tu pises. Ja mam nabehanych 35000km a zhrdzavel mi piestik v zadnom lavom brzdici a stale mi to koleso brzdilo a hrialo sa. Novy brzdic 170e.
Tieto opravy su bezne co tu pises. Ja mam nabehanych 35000km a zhrdzavel mi piestik v zadnom lavom brzdici a stale mi to koleso brzdilo a hrialo sa. Novy brzdic 170e.
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
Presne tak, "emilges1":to co tu hovoris su spotrebne veci, kotuce,platnicky,capy tu su vsetko spotrebne veci ktore su velmi velmi zavisle na soferovi a na cestach. Akurat tie loziska su trosku skoro v prdeli ale aj to by som v podstate este chapal ako spotrebny material. Inak mam nabehane 93 000km a kotuce a capy povodne, platnicky som uz menil ale iba preventivne,tie stare by mi urcite vydrzali do nejakych 120 000 - 130 000 km (videl som ich), no akurat mi teraz odislo lave predne lozisko na kolese, uz je objednane a v pondelok alebo utorok ho idu menit v zaruke takze este to je v pohode. Inak sem tam citam rezenzie na auta a to by si sa cudoval ake problemy maju ludia s novymi autami (spojky,prevodovky,prasknute hlavy,uniky oleja,chladiacej kvapaliny) no horor, to ze nam trosku skorej odisli loziska (ostatne iba spotrebny material) tak som uplne stastny a gratulujem si ze som kupil celkom dobre..... samozrejme zatial no vsetko ukaze cas.
RIO II 1,4 sporty 2008
-
Tak chlapi suhlasim s vami keď to nie elektronika tak je to ešté ok,ja zatial klopem na drevo,zatial nić ,akorat vymenili mi jedno loźisko na pravom prednom kolese,neviem prečo nevymenili aj druhe ,ale neva,uvidime čo budě dalej,ať nam to jazdi stale ako doteraz,sewas Peto.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja si myslim ze diely naprav pojdu doprdele ako prve lebo jazdit po bratislave v zime a po zime tak to aby clovek kazde dva mesiace robil geometriu a ked kazdych 30 000km meni capy tak je to vlastne este vyhra napr. vcera - vyhybam sa velkej jame a este som ju anilen neobisiel a uz som pravou stranou auta vybral dalsiu jamu - a toto je denno denna realita
Rovnako na citroene mi odisli predne capy atd. ved co ineho ocakavat na takychto cestach co sa uz ani cestami nazvat neda ale comu sa cudovat ked kazdorocna oprava cesty je v style do kazdej jamy lopata strku a zaliat asfaltom - kazdu zimu su tie jamy rozbite nanovo a este sa zvecsia ,,
Rovnako na citroene mi odisli predne capy atd. ved co ineho ocakavat na takychto cestach co sa uz ani cestami nazvat neda ale comu sa cudovat ked kazdorocna oprava cesty je v style do kazdej jamy lopata strku a zaliat asfaltom - kazdu zimu su tie jamy rozbite nanovo a este sa zvecsia ,,
-
MaTToS nie len v BA su take cesty na zaplakanie
U nas napr na nadjazde ( v cca polovici decembra ho "opravovali" ) je situacia uz neunosna,je to hlavny tah na KE, vypadovka z mesta, kopec aut, kamionov ( HU, PL, UA,SK ) a samozrejme dier dobludu, kazdy ide s 1" pomaly takmer pol kilometra inak riskuje, ze odtrhne nieco z podvozka alebo spodku karoserie.
A ta oprava ciest, no vystihol si to presne, to je oprava pre docasne riesenia, nie pre dlhodobe ..
ako pise zulyk ak budu poruchy sposobene kvalitou cesty tak to sa neda ani ako poruchu auta brat ( ono za to nemoze )
U nas napr na nadjazde ( v cca polovici decembra ho "opravovali" ) je situacia uz neunosna,je to hlavny tah na KE, vypadovka z mesta, kopec aut, kamionov ( HU, PL, UA,SK ) a samozrejme dier dobludu, kazdy ide s 1" pomaly takmer pol kilometra inak riskuje, ze odtrhne nieco z podvozka alebo spodku karoserie.
A ta oprava ciest, no vystihol si to presne, to je oprava pre docasne riesenia, nie pre dlhodobe ..
ako pise zulyk ak budu poruchy sposobene kvalitou cesty tak to sa neda ani ako poruchu auta brat ( ono za to nemoze )
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
Kúpene : 10.7.2009
visna: nooo neviem ci je dosrate lozisko pri 70k km skoro mne odislo uz pri nejakych 30k km a z reakcie v servise som mal taky pocit, ze je to dost caste. ziadne cudovanie sa, zobrali to s chladnou hlavou.
petokilian: asi si bol v nespravnom servise. mna sa spytali ci je to este v zaruke. ked som povedal ze hej, tak oni ze to hned vymenia obe, nie ze sa sa o mesiac vratim s druhym
petokilian: asi si bol v nespravnom servise. mna sa spytali ci je to este v zaruke. ked som povedal ze hej, tak oni ze to hned vymenia obe, nie ze sa sa o mesiac vratim s druhym
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
staf píše:visna: nooo neviem ci je dosrate lozisko pri 70k km skoro mne odislo uz pri nejakych 30k km a z reakcie v servise som mal taky pocit, ze je to dost caste. ziadne cudovanie sa, zobrali to s chladnou hlavou.
No presne tak....aj mne najprv vymenili jedno a o dva tyzdne hned druhe....nechapem a ze autorizovany servis inde hned vedeli ze trba menit obydve naraz....tiez som bol v nespravnom servise v Presove
KIA RIO SPORTY 05/2007