klepot, hrkotanie
klepot, hrkotanie
Nerad zakladam nove tema ale trapi ma 1 vec, keď vychadzam pomali z domu a idem po hrbolatej ceste ozyva sa mi z pod volantu akýsi hrkot, ako keby nieco o nieco klepotalo, neviete co to moze byť? dost skoro sa ozval takyto pazvuk, nato ze mam nabehane 1400km
Robilo to niekomu z vás?
Robilo to niekomu z vás?
Kia Rio II sporty 1,5 crdi 81kw r. 2011 Midnight Black
- Reklama
Re: klepot, hrkotanie
.... som si myslel, že keď si kúpim nové auto, tak nebudem v ňom počuť nič iné iba tichúčko hrajúce rádio.....no mám najazdených 900km a počul som v ňom už toľko rôznych pazvukov.....možno preto, že(čítaj tento príspevok odznova)......do januára 2018 máš záruku ak sa nemýlim....
robi to aj mne, ja by som povedal, ze je to skor taky "cinkot"
bol som s tym v servise, na prvykrat nezistili nic
tipol by som to na tycku riadenia, uz sa to riesilo aj u accentakov
bol som s tym v servise, na prvykrat nezistili nic
tipol by som to na tycku riadenia, uz sa to riesilo aj u accentakov
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
Nepoznam, neviem, nerobilo mi to nikdy, to bude asi tym ze na niecom usetrili ....
RIO II 1,4 sporty 2008
-
- Kontaktovat uživatele:
Robilo aj mne, nemal som cas ist do servisu a po par mesiacoch a par kvalitnych jamach to prestalo aspon som to uz najmenej pol roka nepocul .A vlastne keby kvoli kazdemu pazvuku co v tom aute pocujem mam chodit do servisu tak som tam kazdy tyzden, lepsie pustit radio .
to mas pravdu, kvalita vypracovania neni nic moc, cakal som od tohto auta viacej
u mna to cinkotanie neprestalo, takze zjavne to nieje ta ista zavada
u mna to cinkotanie neprestalo, takze zjavne to nieje ta ista zavada
Tropical Red
Tropical Red
-
flubertn :
ides uplne pomaly po hrbolatej ceste ?
a nemoze to byt "klepanie" sa motora ze nema dostatok otacok ?
alebo to klepotanie je odzadu ?
ides uplne pomaly po hrbolatej ceste ?
a nemoze to byt "klepanie" sa motora ze nema dostatok otacok ?
alebo to klepotanie je odzadu ?
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
nie , od zadu to nieje, spz je uz vypodlozena a motor tiez nie, lebo ked vychadzam z domu tak idem trebars aj na volnobeh a tiez to pocut, mam to dole kopcekom dnes som to znovu skumal a zda sa ze to bolo pocut pri prudkom otacani volantom hore dolu. takze to vyzera na vzor brata akcenta , na riadenie, ale zatial to nejako zvlasť neriesim, pocas jezdy to absolutne nepocut, iba ked idem pomali na hrboloch, auto je nove v zaruke takze na prip, reklamacie času dosť.
Kia Rio II sporty 1,5 crdi 81kw r. 2011 Midnight Black
-
jasne uvidis casom, mozno sa to "upokoji"
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Zdravím, klepání při pomalé jízdě na hrbolech začalo asi na 20000 km, v servisu mi v záruce vyměnili stabilizační tyč na přední nápravě a je klid.
Rio II Samba 1,4 benzín 2007
Rio II Samba 1,4 benzín 2007
u mna je to take cinkanie od stlpika riadenia, stabilizacne tycky ma zatial netrapia
Tropical Red
Tropical Red
hm no teda mam 2009 zatial nic, dufam ze to ani nezacne, ale teraz v zime a vtych mrazoch palubka pekne praska... resp ako sa ohrieva plasty len tak vrzgaju, ale staci volume nad 10 a je to tiche, ako nove ale len co sa otepli musim uvolnit svoju sedacku a znova ju dotiahnut, tak ako tu niekde pisal niekto a ze to pomohlo, lebo obcas vlastne snad vzdy pri ostrej zatacke, krizovatke mam pocit ze sa ide otrhnut, obcas to tak pukne... a este stale som neoblepil uchyt zadneho operadla ktore buchoce pri nerovnostiach, a samozrejme stale nemam doriesenu tu zadnu spz... som lenivy
tak to vyzera, ze na jar mas co robit
Tropical Red
Tropical Red
zadnu sedacku som uz opravil
Ako tu JSTB pisal ze klepotanie pri malej rychlosti na hrboloch. Sakra. Ved to mam aj ja. Myslite, ze my uznaju zaruku ked mam necelych 49000 km a 3 mesiace do konca zaruky???
Ako tu JSTB pisal ze klepotanie pri malej rychlosti na hrboloch. Sakra. Ved to mam aj ja. Myslite, ze my uznaju zaruku ked mam necelych 49000 km a 3 mesiace do konca zaruky???
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008