Vrzani pri zataceni..

Odpovědět
kalamitas

Vrzani pri zataceni..

Příspěvek od kalamitas »

Zdravim vsechny, mam sorento 2,5CDRI 103kw 2005r mam ho cca pul roku naprosta spokojenost az do teto chvile..Vzdy kdyz zatacim at do leva nebo do prava tak to vydava dost neprijemny zvuk huceni jak blazen vsichni se otaceji kolem jdouci a ma to i tendenci zastavit uplne auto,vzdy tam neco jakoby preskoci nebo tak neco nevim jak to mam popsat..Co vim urcite ze to neni loziskama ani homo kloubama nic takoveho to mi kontrolovali.Dela to jak pri jizde dopredu tak i dozadu tak i pri 4x4low.Co jsem ale vypozoroval tak mi to nikdy neudela kdyz je motor studenej zacne se to projevovat az kdyz se motor ohreje.Za studena je to OK.A taky to je jen v nizkych rychlostech to znamena ze kdyz jedu cca vic jak 30km/h tak to nehuci.V servisu me odkazujou ze je to jeden z deferencialu nebo rozvodovka ale ze nevedi presne a zas tolik financnich prostredku nebam nato abych vymenil jedno a zjistil ze to neni ono..dokonce me pripojovali i na diagnostiku a tam jim to napsalo vsechno ok krome prevodovky na tu se pripojit nemohli nevim proc.Kazdopadne budu vdecnej za kazdou radu ci nazor, predem dekuji..
Reklama

Odpovědět