Dotaz na Vodu
Dotaz na Vodu
Zdarec chlapaci, mam dotaz, trošku se mi začala stracet voda z expansky, ale pokaždy když ubyde tak je dole pod autem na zemi ale stracíí se pouze když venku mrzne, ja to proste nechapu, to je jedina zavada kterou mam, jinak jsem to dal už uuplne do pořadku, delal jsem kompletne motor atd. mam 3,5 V6+LPG. a jsem spokojen a to moc, až na tu vodu teda no. nevíte co stím muže býýt? a hlavne když sem to zvedal tak sem nikde nic nevidel kde by to mohlo tect nebo tak neco. Děkuji za každou radu
- Reklama
Re: Dotaz na Vodu
No ona se voda ztrácí i za tepla,akorát to nevydíš.Mě se ztrácela voda dost a bylo to spojem na spodní hadici u chladiče.Když jsem to očistil a navlíknul zpět,tak je únik minimální.mirinda píše:Zdarec chlapaci, mam dotaz, trošku se mi začala stracet voda z expansky, ale pokaždy když ubyde tak je dole pod autem na zemi ale stracíí se pouze když venku mrzne, ja to proste nechapu, to je jedina zavada kterou mam, jinak jsem to dal už uuplne do pořadku, delal jsem kompletne motor atd. mam 3,5 V6+LPG. a jsem spokojen a to moc, až na tu vodu teda no. nevíte co stím muže býýt? a hlavne když sem to zvedal tak sem nikde nic nevidel kde by to mohlo tect nebo tak neco. Děkuji za každou radu
Sorento 2.4 r.v.2004,LX červená metalíza
-
- Kontaktovat uživatele:
1. Kontrola všech spon na hadicích- to jsi ale asi už udělal.
2.Kontrola expanzky, resp jejího dna, staré typy tam rády praskaly.
3. Pokud je to vepředu pod autem, tak je to vodní pumpa , nebo přední spoj spojovací trubky vody co vede pod sáním a je dělená, spojená přes O- kroužky.Možná skulinkou uvidíš.
Pokud v zadní části , tak je to ta samá trubka, ale zadní spoj. To neuvidíš.Takže sání dolů atd, to už znáš
Co jsi měl na motoru za závadu? Zajímá mne to, sbírám komplexní info o závadách těchto motorů , tedy 3,5 V6. , Díky za odpověď, platí i pro ostatní.
2.Kontrola expanzky, resp jejího dna, staré typy tam rády praskaly.
3. Pokud je to vepředu pod autem, tak je to vodní pumpa , nebo přední spoj spojovací trubky vody co vede pod sáním a je dělená, spojená přes O- kroužky.Možná skulinkou uvidíš.
Pokud v zadní části , tak je to ta samá trubka, ale zadní spoj. To neuvidíš.Takže sání dolů atd, to už znáš
Co jsi měl na motoru za závadu? Zajímá mne to, sbírám komplexní info o závadách těchto motorů , tedy 3,5 V6. , Díky za odpověď, platí i pro ostatní.
Vše se dá opravit, jen se nesmí vědět, že to nejde....
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
Sorento 3,5 EX, benz. r.2005
Zdarec chlapi, chci se vas zeptat jestli nevíte co je to za přepad nebo za hadičku mezi motorem a kabinou, je to před spolujezcem a je to takove zahle koleno gumove jakoby nejakej přepad, je to zhruba v místech preř spolujezdcovým kastlikem jde to jakoby z kabyny ale podle me to bude neco v te přepažce
No a co máš za motor?mirinda píše:Zdarec chlapi, chci se vas zeptat jestli nevíte co je to za přepad nebo za hadičku mezi motorem a kabinou, je to před spolujezcem a je to takove zahle koleno gumove jakoby nejakej přepad, je to zhruba v místech preř spolujezdcovým kastlikem jde to jakoby z kabyny ale podle me to bude neco v te přepažce
To bude odpad kondenzované vody z klimatizace. Je to naprosto Ok pokud z toho kape voda.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
-
pokud máš klimu tak to je tak jak píše jirka
Mam 3,5 V6 a klimu mam taky jsem si prave říkal že to bude nejakej přepad tak snad to bude ok. skusím to vyfotit a dam vam to semka . tak zatím díkec
Je to přepad kondenzátu od klimy.mirinda píše:Mam 3,5 V6 a klimu mam taky jsem si prave říkal že to bude nejakej přepad tak snad to bude ok. skusím to vyfotit a dam vam to semka . tak zatím díkec