2,4i hlasí pořád chybu vstříku na 1.válci
2,4i hlasí pořád chybu vstříku na 1.válci
Abych to uvedl na pravou míru jezdím na ethanol a mám v autě jednotku co by to měla řešit.sem tady pročítal už nějake přízpěvky a možná by to mohl dělat ten přepadovy ventil na liště nebo jak se to správně jmenuje.Vymažu závadu a do dalšího startu je to ok ikdyž už se mi stalo že zakolísal volnoběh cca na 750 otaček a hned to zas hlasilo ten vstřik pak už auto asi jde do nouzáku a v tahu trošku poškubává a pak to žere 15L.Už i zvažuju tu jednotku vyškubnout
- Reklama
Re: 2,4i hlasí pořád chybu vstříku na 1.válci
Tak po serii mazání a odpojování baterky sem se nasral a jednotku vyškubl i když mám nadrž plnou e85 a jen nepatrně benzínu a už to nic nehlasí a nepocítil sem změnu v chování motoru snad jen už necítím smrad z vyfuku jako by nespálené palivo
Takhle v teple to bude cajk, horsi to budes mit se zimnim startem. Holt to bude tocit dyl
Sorento 2.5CRDI VGT EX 125kW, AT, 4x4 TOD, zadni diff bez LSD, rv. 9/2007
jj to je mi jasné dnes je znatelně chladněji a start napodruhe ale ono to dělalo i s tou jednotkou.Ale nic se nerozsvěcí takže auto je vpořádku a bordel dělala jen ta jednotka na e85.Dotankuju benzín a budu to mixovat pul na pul.Blbne taky někomu palivoměr?mně jako ukazuje uplné hovadiny
-
- Kontaktovat uživatele:
Na palivoměr se dostaneš celkem snadno, tak se zkus podívat, zda nemá někde zásek nebo prošoupanou dráhu do plastubiker666 píše:jj to je mi jasné dnes je znatelně chladněji a start napodruhe ale ono to dělalo i s tou jednotkou.Ale nic se nerozsvěcí takže auto je vpořádku a bordel dělala jen ta jednotka na e85.Dotankuju benzín a budu to mixovat pul na pul.Blbne taky někomu palivoměr?mně jako ukazuje uplné hovadiny
plnou to ukazuje dobře ale pak to klesá rychle dolu a dlooouho se to pak drží na minimu než se rozsvítí hladove oko.Je tam nějakej dekl pod sedačkama?sem to přiznám se ještě nezkoumal.
ale je zajímave že když auto stojí den tak když nasednu a kouknu na palivoměr než otočím kličem tak palivoměr ukazuje dobře.