Kia Sephia

Odpovědět
Peter

Kia Sephia

Příspěvek od Peter »

Chcem sa poradit, mam moznost kupit Sephiu 95, 1.6, len nepoznam tie auta tak cakam zopar nazorov na jazdne vlastnosti pripadne poruchovost, a hlavne tu poruchovost alebo spolahlivost.Tak cakam, prosim piste
Reklama

Firge

Příspěvek od Firge »

Já s tímto problém nemám odveze přiveze za ty léta žádná vážnější závada.Její mínus je hlučnost podvozku.Musí se dobře dobře vybírat dezén pneu.Jinak vřele doporučuji.Když srovnáš léta, výbava,cena s evropou myslím že je to jasná volba.
Zephyr_Killer

nebál bych se toho

Příspěvek od Zephyr_Killer »

Taky nemám větší problém s tímhle autem.Jezdí se mi v něm celkem dobře, Jen ten motor by moh byt silnejší než 80hp :-/.Ale i tak jede slušně.Nevím jak ostatní ale já jsem zaznamenal okolo 150Km/h aerodinamický hluk okolo dveří ale při 200Km/h už je to jedno :-)
Jen dej bacha od koho budeš kupovat.Já koupil od 1 majitele(Starší pán - takže ho celkem šetřil). Pravidelný servis doložený knížkou u KIA servisu.
Takže si to pořádně prohlídni než ho koupíš a uvidíš sám.

Firge> v čem máš obuté kola? Ja mám Barum Bravuris 14" 185/65 a úplně v pohodě.
Marián

Příspěvek od Marián »

Mám 96, 1.6i a je velmi, velmi spolahlivá.... Samozrejme ze bola v servise, ale iba na spotrebné veci ako sú brzdy, výfuk a čapy...
Rozhodne je to 1000 krát spolahlivejšie ako Fiat, čo som mal... :D
MartikRA

Příspěvek od MartikRA »

mám 1,6i rok ? prý 95 ale :roll: koupil jsem ji v říjnu05 za 18000kč a nechal jsem jen svařit výfuk za 200kč opravil zadní stabilizátor za 160kč a vyměnil ložisko v kole LZ za 2100kč. Od té doby běží super a vždy bez problémů. Jen jak už se tu někdo zmínil podvozek nic moc, ale zvikneš si. A asi jsem jediný komu žere olej.Zkusím vyměnit gufera na ventilech.
BELA

Predaj

Příspěvek od BELA »

Nepoznáte niekoho na Slovensku, kto by kúpil Kiu Sephiu? 1994, 1,6SLX.Je to velmi pekné auto garazovany(fotka)60000sk. Velmi som spokojny,je velmi spolahlive auto, ale som kúpil novsie.
baca

Příspěvek od baca »

tak me moje kia taky papa trochu olej ale neni to zas tak strasne. ono je asi horsi ze me to trochu prosakuje a ani nevim kamaa presne mysim ze koliem vyka ventilu, rozdelovac sem mel venku tam problem neni. A mozna to taly papa olej protoze sem ji trochu vyhonil-(( Jinak super, jen bezne problemy ale co po ni chtet po 160tis Km-) cep lozisko kloub
Odpovědět