Garančka č.1

Marecek

1. garanční prohlídka

Příspěvek od Marecek »

Možná to někoho bude zajímat ohledně srovnání cen. Takže jsem po 1.garanční prohlídce v 15t km. Vyměněň olej, olejový filtr, vzduchový filtr + samo práce :lol: Celková cena Kč 2.664,- což je příjemný. Razítko v garančce na svém místě :D Vše tam, kde jsem kupoval autí Auto Bupi Loket Brzotice. Mají pobočku i v Benešově u Prahy. Takže kdo to má blízko, myslím si, že se to vyplatí. Nepotřebuji roční prohlídku karoserie a jiné pitominy. Čas malinko přes hodinku. Aspon jsem si prolezl Suzuki SX4 na prodejně a líbí se mi chlapi čím dál víc :lol:
Kia Rio II, 1.4LX+,rv.07 béžový interiér :-), červená metla, SOPTÍK
Reklama

MK

Příspěvek od MK »

Už jsem to někde psal. Mě stála v únoru 1. garanční prohlídka 2255 Kč a rozsah byl stejný jako v předchozím příspěvku. Servis Auto Dědik, Kunín u Nového Jičína. Takže kdo to má blízko, myslím, že se to vyplatí ještě víc :lol: :lol: :lol:
KIA Rio II 1,4 LX+ Tropical Red
Master
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Master »

Ahoj doporucuji Autorizovaneho prodejce Kia Pribram http://www.autapb.com/kia/
Mel jsem u nich prvni servisni prohlidku cca 2500,- , vse dle protokolu.
Druha po 30 tis. km cca 4000,-.
Myslim ze to je dobra cena
Rio 1.4Lx+ (Samba)
JIRJIR

1. garančka

Příspěvek od JIRJIR »

NH CAR strahov za necelé 4000,- :?
Asi si zajedu do Příbrami...
KIA RIOII CRDI
rasto1303

Příspěvek od rasto1303 »

1.garancna v Autokomplexe v Lucenci za 4860,-Sk...(RIO 1.5CRDi)
Alex

Garančka č.1

Příspěvek od Alex »

Tak jsem se rozhodl přidat své poznatky a dojmy pro kolegyně (?) a kolegy RIA II. Vlastním ho skoro rok a dnes jsem byl na první prohlídce. Stejně jako někteří přispěvatelé, i já jsem oznámil serv. technikovi občasné vrzání sedačky řidiče, problém s řazením zpátečky a potřebu seřízení ruční brzdy (zabírala až na pátém zubu). Po 5-ti hodinách :roll: bylo hotovo. Dle slovního vyjádření: ruční brzda seřízena, kluzné části sedačky namazány (mám dále sledovat) a zuby zpáteček u většiny aut jsou rovné a při řazení se mohou o sebe opřít (zub na zub) a tím prý vzniká tento problém. Rada:povolit a znovu sešlápnout spojkový pedál. (To by mě snad ani ve snu nenapadlo :idea: ) A sprcha nakonec:výměna oleje, olejového filtru, pylového filtru + práce+ roční kontrola karoserie+ drobný jednicový materiál + DPH čili bratru 4.884,00 Kč. :shock:
Auto za to nemůže. Kromě těch tří anomálií zatím naprostá SPOKOJENOST! :D
1.5 CRDi LX+
Lukáš

Příspěvek od Lukáš »

zajímavé že jsi byl na garančce až po roce od koupě :D
to jezdíš tak málo?
Alex

Příspěvek od Alex »

15 000 Km ujetých za necelý rok je pro mě docela dost. Auto nevyužívám k podnikatelským účelům a kdybych nemusel dojíždět do zaměstnání, bylo by to o dost méně. A s džunglí, která vládne na našich silnicích, jsem vůbec rád, že ještě žiju. :oops: Myslím, že to můžu s klidným svědomím takto nazvat, jelikož jsem měl tu možnost po 10 let, jezdit po silnicích ve státech Maryland, Ohio a California a nikdy jsem tam necítil bezmoc, tak, jako tady :!:
Přeji všem šťastný návrat :D
1.5 CRDi LX+
Karol

Příspěvek od Karol »

Takže to máme aj s mojím Riom za sebou,1 garančka po roku,veľmi podobný prípad ako Alex,čo sa nájazdu km týka a rozsah prác totožný+nemrzka do ostrekovača,suma sumárum 5880sk,-.Dostal som ešte pred prehliadkou možnosť vybrať si olej,buď polo alebo plno syntetika obidva Shell,dalo sa ušetriť cca 500sk,-,ale ja rád rozmaznávam svoje auto a ženu... 8) Všetko spravené za 1,5h,pričom na záver mi mechanik,ktorý robil garančku povedal,že čo sa dieselov v Riu týka,ešte ho rozobratý nevideli,zatiaľ žiadna porucha,no nepotešil ma???!!!! :D Dúfam,že nebudem prvý,komu ho rozoberú,nerád by som bol,aby sa učili zrovna na mojom...Takže celkovo spokojnosť,snáď cena mohla byť aspoň o 1000sk menej a bolo by to dokonalé,ale všetko mať nemôžem.. :(
A konečne som zistil cenu originál autorádia,vraj je to okolo 12000+výmena plastu do ktorého je vsadené a k tomu robota,takže asi 15000sk dokopy a to je už slušná porcia,za také peniaze sa dá kúpiť autorádio aj s navigáciou,takže origo rádio v mojom Riu nebude.. :cry:
A úplne na záver,prehliadka bola spravená v Motor-car Trnava.
Korejcom som neveril,ale casy sa menia.
TWiDY

Příspěvek od TWiDY »

Ta cena za garanční prohlídku se mi zdá docela vysoká.
Byl jsem na 1.garanční prohlídce v květnu 2007 a celková cena byla 2.820,-Kč vč.DPH
Při prohlídce byla provedena výměna:
- motorový oleje 3,5l - Aral Blue Tronic 10W-40
- olejový filtr
- filtr klimatizace

Problém se zpátečkou je všeobecně známý a dle mého názoru odstranit nejde. Nyní po 20.000km se to v mém Rio o něco zlepšilo, ale stále to není ideální. Jinak je auto zatím bez problémů.
Matej

Příspěvek od Matej »

preco ti tam naliali 10W40 ked tam ma ist 5W30?
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
Karol

Příspěvek od Karol »

Ak si dobre pamätám,tak mi tam dávali 4,5l oleja,mám doma faktúru,keď budem mať čas,tak sa na ňu mrknem,ale skôr si myslím,že je to 4,5l.
Karol

Příspěvek od Karol »

Tak som to pozrel,olejová náplň do dieselu je 5,3l,tých 3,5l je do benzínu a je jasné,že olej to turbodiesela je drahší,preto je garančka na diesel drahšia.
matko1000

Příspěvek od matko1000 »

Ked ste robili 1 garancku,tak kontrolovali aj karoseriu ,lak atd?ked nasli nejeky odlupeny lak po kamienkoch,alebo ine lak.chyby,tak to opravili v ramci zaruky,alebo to vobec neopravolali?
Karol

Příspěvek od Karol »

Mne kontrolovali komplet karosériu pri garančke,ale či boli nejaké problémové miesta nájdené mi nepovedal nikto,ja som mal s karosériou problém,písal som to aj v tomto fóre,praskol mi lak na predných ľavých dverách,všetko urobené v rámci záruky k plnej spokojnosti.
Odpovědět