Jsem tak uchvácen, že se s váma musím podělit o tuto zkušenost.
Kamarádi po mě chtějí abych jim je sehnal taky. Komunikuju s jedním číňanem a snad mi jich pár ještě pošle. Nejdražší je na tom pošta.
No a teď k instalaci. Bohužel jsem nevyfotil celou sadu. Byl jsem tak natěšenej, že jsem hned jak mi to na Silvestra EMS přivezla, začal montovat.
Sada se skládá z tzv. ballastu, což je startér a měnič napětí pro výbojku, kabeláže a samotné výbojky. To vše samozřejmě 2x.
Výbojka je v patici H7 a jen si vyberete barvy světla. Já si vybral 6000K. To je trochu do modra, ale ne moc. Optimální je tak 5000K, ale ty neměl.
A teď postup. Jednoduše rozděláte víčko od žárovky. Je potřeba si udělat místo vyšroubováním úchytů nádržky ostřikovače u pravýho světla a uvolnit a posunout akumulátor u levýho světla.
Do víček se udělá otvor 21 mm. To je jediná destruktivní věc na celé montáži. Pokud to chcete vrátit, jednoduše ten otvor pak zaslepíte, nebo si koupíte náhradní víčko. Pak už jen protáhnete kabely (na kabelu do světla je samozřejmě těsnící průchodka,která utěsní světlo), do světla usadíte xenonovou výbojku a najdete místečko, kam přidělat ballasty.
Já je přidělal sem:

Hned po prvním světle jsem udělal tuto foku:

Před garáží s jedním světlem:

Pohled do světel:

No a obě světla na břečce: