vymena kolies, umyvanie, vystriekanie podvozku, vysavanie, cistenie interieru, vymena gumenych kobercov za textilne ... a napadlo ma, ze by nebolo zle ocistit aj motor, je cely zapraseny. moja otazka znie: neposkodi sa nic keby ho vystriekam wapkou?

Matej píše:len z lahka ho vystriekaj a hlavne nie po elektroinstalacii
tak co cakas, hod sem foto!!!visna píše:tak vcera mi nalepili cierne folie, vyzera to super. No platil som ale podla mna dost 120 eur. ale tesim sa. mate este nieko folie? kolko ste platili ?
Ja osobne jsem nekolik let pouzival silikon, pak jsem nasel totoaladinos píše:Aky pripravok pouzivate na palubnu dosku?
Inak odporucam na celne sklo pouzit pripravok RAIN OFF od SHERONU...nanesiete(sklo je mastne,potm nechate 3min posobit a suchou handrou vylestite podobne ako vosk na karoseriu) sklo bude leskle (ciste) a ked prsi tak sa robia male gulicky ktore netreba ani stierat a naporom vzduchu same odletuju:D
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | suzuki-forum.cz |