nizka jasnost svetel
nizka jasnost svetel
Zdravim všechny, problem- jasnost potkavacich světel max.20m kdyz zapnu dalkova sviti jak potkavaci u jinych vozidel (odzkouseno citroen, skoda) dalsi dukaz je ze potkavaci vozidla na mnou zapnute dalkace nereaguji. v servisu me vyfakovali s tim ze si mam koupit H7 long life 55W misto puvodnich H7 55W. jinak predmet reklamace neberou. ale na druho stranu priznali ze zakaznici si nato stezuji.. nechapu ze to muzou takhle prodavat.. hlavne z hlediska bezpecnosti.. nekdy je to opravdu sila.. (mlha) uvazuji o xenonech ale homologace a cena.. otazka- setkal ste se s tim nekdo a jak ste to resil.. na netu je prehrsle nabidek s H7 LL 55W ale kdyz je koupim a nainstaluju nebudou miti stejny dosvit?? doporucte.. diky
Ceed SW 1,6CRDi 85KW EX
- Reklama
Re: nizka jasnost svetel
dalsi problem, koupil sem si tam tyto zarovky Xenon HID žárovky H7 100W
1.nebudou mit oproti stavajicim 55W vetsi spotrebu a tim padem zatez na baterku?
2. jak je tam mam dat?? z jedne strany vadi autobaterie a z druhe pojistkova skrinka? je tam misto tak akorat na dlan detske ruky.. proc to takhle debilne zainstalovaly??? aby sme s kazdou blbosti jeli do jejich predrazenych servisu??
1.nebudou mit oproti stavajicim 55W vetsi spotrebu a tim padem zatez na baterku?
2. jak je tam mam dat?? z jedne strany vadi autobaterie a z druhe pojistkova skrinka? je tam misto tak akorat na dlan detske ruky.. proc to takhle debilne zainstalovaly??? aby sme s kazdou blbosti jeli do jejich predrazenych servisu??
Ceed SW 1,6CRDi 85KW EX
Vyssi vykon, vyssia spotreba. To je pravda.
A na druhej strane su tam predradene poistky, a moze sa stavat, ze budu castejsie vypadavat. Tie by mali byt vypocitane na odber ziarovky...
A na druhej strane su tam predradene poistky, a moze sa stavat, ze budu castejsie vypadavat. Tie by mali byt vypocitane na odber ziarovky...
s tou instalaci zarovek je to tak, ze se musi vyndat cele svetlo. drzi ve trech pozicich z nichz 2 jsou na sroubu.. proc neco delat jednoduse kdyz to jde slozite
Ceed SW 1,6CRDi 85KW EX
tak mam po instalaci. svetlo u baterky sem musel vyndat.. ale svetlo u pojist.skrinky ne.. skrinku sem trochu vyhl po odmontovani dvou sroubu a instalace zarovky probehla v pohode.. chce to ale trochu sikovnejsi ruce. kombinacky s uzkymi svorkami, sroubovaky, gola sadu a mozek.. ted tam mam xenon ultra 55W H7.-vyrobce garantuje o 50% vetsi svitivost ale nezda se mi..rozhodne to ale lepsi je.. jesto to necham znovu proverit jestli sou dobre nastavene svetlomety.. ale tentokrat u toho chci byt..pgvik píše:s tou instalaci zarovek je to tak, ze se musi vyndat cele svetlo. drzi ve trech pozicich z nichz 2 jsou na sroubu.. proc neco delat jednoduse kdyz to jde slozite
Ceed SW 1,6CRDi 85KW EX
Tak před instalací těch 100W žárovek bych tě chtěl varovat. Spotřebu bych ani tak neřešil. Udělal jsem to kdysi dávno o Renaulta Safrane, protože se mi také zdálo, že málo svítí. Měl tuším vepředu 4xH1. Pojistky to vydržely (nebo jsem dal silnější? už nepamatuju). Ale po určité době odešel přepínač světel. Nejdříve mi to netrklo tak jsem koupil za drahý peníz nový, a když odešel i ten, tak jsem ho rozebral a zevnitř byly plasty změklé a roztavené a pružinky vypadané. Opět jsem musel koupit nový. Pak jsem pro jistotu vše kontroloval a našel jsem roztavené izolace káblíků ve všech světlech. Prostě v autě je 55W a 100W obrovský rozdíl - kor při tak malém napětí jako je 12V. Úplně jiné proudy. Vše se hřeje a taví. Byla to hodně drahá zkušenost.pgvik píše:dalsi problem, koupil sem si tam tyto zarovky Xenon HID žárovky H7 100W
KIA Sorento 2010 2,2 CRDi 4x4, Comfort, Automat, 7 míst
Dik za radu. Tiez by som asi neskusal ine. Skor ma prekvapuje, ze to nevali cez relatka.... hmmm.