Problém se vstřikama
Problém se vstřikama
Ahoj všem Sorenťákům . Mám jak starej model Sorenta tak už i novej . U starýho bych potřeboval radu zda nemá někdo tady skušenost jako já že mě odcházej dost často u starýho Sorenta 2,5 CRDI rok 2003 vstřiky . Nikdo si neví rady co stím jak novej vstřik tak repas vydrží tak 3000 km a umře . Každej to sváděl na špatnou naftu atd ale at´já tankoval sebelepší naftu tak vždy stejně ten vstřik odešel . Díky za radu nebo skušenost na e-mail kinclos@seznam.cz
- Reklama
Re: Problém se vstřikama
Jestli nebylo znova naprogramované vstřikování tak se nedivím že odcházejí. Staré Sorento nemá samoučící elektroniku a nepozná nový vstřik. To umí asi až od FL verze.
Kia Sorento EX 2,5 CRDI DE LUXE Leder / Koni Heavy Track, H&R pružiny +45mm, H&R rozšíření 60/60mm
Já jsem si koupil použitej a už jsem na něj najel 40000km a poho.Nic jsem nemusel programovat??
Díky za radu ! Budu se pídit zda ty vstřiky programujou a jen doufám že nejsou magoři a ten vstřik jen nevyndaj a nedaj tam novej a neřešej dál zda by měl být naprogramovanej . Ještě jednou díky !
Tak mám starý Sorento opravený ! Byla to docela darda bylo vydřený čerpadlo a díky tomu se všude dostal bordel z čerpadla v podobě šupinek od nádrže po vstřiky . Kompletní výměna všeho přišla na 80000 Kč Tak doufám že nikoho tohle tady nepostihne ! Fajn den Soreňťáci