Vrčanie polhovacich svetiel
Re: Vrčanie polhovacich svetiel
Aj mna v servise pri 3 garancke odbili,tym ze nic nenasli
Kia Rio II HB
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
- Reklama
OK. Ked bude teplejsie a budem mat cas tak rozoberiem koliesko a uvidim. Tiez som to hovoril v servise, ze mi to robi ale kedze pocas tych 2 hod co bolo v servise sa nic neprejavilo tak nic nezistili.
Neviem ako vam, ale mne svetla chodia ked je vlhko. Ked je sucho (teplo alebo sucha zima) tak sa nic nedeje, ale staci 1 den mrholi a uz sa mi zacnu pohybovat. Nie moc, ale predsa.
Neviem ako vam, ale mne svetla chodia ked je vlhko. Ked je sucho (teplo alebo sucha zima) tak sa nic nedeje, ale staci 1 den mrholi a uz sa mi zacnu pohybovat. Nie moc, ale predsa.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
ono to může být způsobené také studeným spojem na destičce, která je součástí celé regulace
Kia Rio 1.4 16V, r.v. 2008
Dnes som to urobil podla navodu a uvidim ci to pomohlo.Dam potom info .
Kia Rio II HB
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
Dnes rani idem do Nitry otocim klucikom a pocujem vrcanie,asi to nepomohlo a mozno som to zle urobil
Kia Rio II HB
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
Já zatím bez problémů. Kombinačkama jsem přihnul i ty zobáčky na plíškách a celé plíšky jsem přitlačil na plošňák.
-
Ahoj ,ktore to treba odmontovat kryty,dnes som to pozeral dole su dva śroubky tie som odmontoval aj tu boćnu krytku som dal dole,ale drźalo to ako čert kriźa,poraďte detailné ako to odmontovať aby som sa dostal ku koliesku,ďakujem.
Zdarec, ten celý kryt se oddělávat nemusí, stačí tenkým šroubovákem zespodu vypáčit samotný spínač mlhovek. Jde to celkem snadno. Drží to plastovými packami na bocích palubovky. Pozor na podření plastů. Jinak ten kryt s přihrádkou pod volantem drží na stejných pružných plíšcích jako u plastu kolem radia, takže demontáž hrůza.petokilian píše:Ahoj ,ktore to treba odmontovat kryty,dnes som to pozeral dole su dva śroubky tie som odmontoval aj tu boćnu krytku som dal dole,ale drźalo to ako čert kriźa,poraďte detailné ako to odmontovať aby som sa dostal ku koliesku,ďakujem.
na nasom riu okrem toho vrčania... uz vôbec nefunguje nastavovanie praveho svetlometu... niekedy mam pocit ze to auto sa rozpadne :/
2013 -.........KIA Cee´d 1.4 Sand Track
2006 - 2013 KIA Rio Sporty 1.4 Olive Gray (predané)
1996 -.........Daewoo Espero 1.5 Rubínovo Červená
2006 - 2013 KIA Rio Sporty 1.4 Olive Gray (predané)
1996 -.........Daewoo Espero 1.5 Rubínovo Červená
-
Ahoj,že by sa to iślo rozsypať ,ja mam tiež taku farbu auta ,tak ma to čaka tiež asi,zajtra to zkusim vybrať a pokusi´t sa to opravit.ahoj
v servise vymeneny novy ovladac a zatial je pokoj
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
kolko ta stal ten potenciometer? urcite ti to robili v zaruke, ale aj tak nepovedali ti nahodou cenu?
nemas nahodou obal od noveho ovladaca aby som si nekepil nejaku hovadinu
nemas nahodou obal od noveho ovladaca aby som si nekepil nejaku hovadinu
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
zial nie, nemam ani obal a neviem ani cenu, nepotesim ta, samozrejme to bolo robene v zaruke
Tropical Red
Tropical Red
Ten ovladac kvoli tejto poruche netreba vobec menit, staci spravit to co tu bolo pisane, mne to pomohlo a mal som to spravene asi za 3,5 minuty, chlapi trosku sikovnosti to chce !!! akurat este by som to doplnil ...... ak to uz mate rozobrate tak samozrejme treba trosku prihnut tie pliesky (bežce) a este treba utriet aj tie kontakty po ktorych behaju pretoze je tam nejaka vazelina a hotovo. Najjednoduchsia oprava aku som kedy robil na aute a vy tu s toho robite uplnu vedu.
RIO II 1,4 sporty 2008
je mi uplne jedno co s tym treba spravit, ked uz idem do servisu, tak nahlasim vsetky zavady a nech to odstrania, podla teba som asi mal zdvorilo podakovat, ze nie, dakujem, neprosim si novy potenciometer, ja si to spravim doma sam
Tropical Red
Tropical Red