Dezinfekcia klimy
-
Dezinfekcia klimy
Ahoj,chcem sa opytať dezinfikoval už dakdo klimu svojpomocně,myslim tym,sprayom,napr.Tectane,kkupil som to tak to idem vyzkušať,nesmrdi to ,ale prevencia je dobra,najlepšie by to bolo na vyparnik,ale to by som musiel vediet kde je,ha.Piśu ,źe do vśetkych vyduchov nastriekať a nechať posobit 15 minut.no uvidime,sewas.
- Reklama
Re: Dezinfekcia klimy
najefektivnejsia je dezinfekcia ozonom ten sprej nenastriekas na vyparnik kde je najviac bakterii
Kia Rio II Sporty 1,4 Tropical Red
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak porad jak sa k tomu vyparniku dostat ?? Ja osobne by som asi z priehradky vybral von pelovy filter a tam by som to nejakym spôsobom nastirekal prip. pustil ventilaciu v aute a striekal to dotoho nech sa to prezenie cez cely system aspon vnutorny , ale kde je vyparnik taky netusim .
-
Nazdarek,tak kde je ten vyparnik,sakra prace?
-
- Kontaktovat uživatele:
Obavam sa ze vyparnik bude umiestneny podobne ako radiator takze asi palubovka musi dole alebo minimalne jej cast, mne menili prasknuty radiator na citroene a teda cela palubovka musela ist dole a mechanik z toho nebol 3x nadseny
Pytal som sa minuly tyzden v pitstopoil na panonskej a dezinfikuju aj klimu a sice mi nejako nechcel povedat ze ako sa to robi heh, ale aspon potvrdil ze nic zasadneho okrem peloveho filtra sa nerozobera takze budto sa k tomu vyparniku da dostat aj normalnym spôsobom alebo ho staci vycistit len zo strany nasavania prip. vyfukovania vzduchu, niekedy si musim pozret ako to cistia ale zatial to este neplanujem robit .
Pytal som sa minuly tyzden v pitstopoil na panonskej a dezinfikuju aj klimu a sice mi nejako nechcel povedat ze ako sa to robi heh, ale aspon potvrdil ze nic zasadneho okrem peloveho filtra sa nerozobera takze budto sa k tomu vyparniku da dostat aj normalnym spôsobom alebo ho staci vycistit len zo strany nasavania prip. vyfukovania vzduchu, niekedy si musim pozret ako to cistia ale zatial to este neplanujem robit .
Ahoj, dnes jsem dezinfikoval klimu pěnovým sprejem. Od spodu pod odkládací schránkou jsem odšrouboval motorek větráku - 3 šroubky dobře přístupné- do potrubí jsem zasunul co nejdál hadičku a vystříkal něco přez polovinu spreje. Zbytek jsem stejným způsobem vystříkal do všech otvorů, kterými fouká vzduch do kabiny. Není to asi 100% řešení, ale alespoň něco pro dobrý pocit.
-
Nazdar,zajtra to idem vyskuśat stym sprejom od Tectane,vyberiem filter a nastriekam aj tam,pustim klimu ,uvidime.
tak ako? pomohlo? ci skoda striekat?
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak ono to pomoze, nejak podobne som sprejom striekal klimu v starom forde a smrad zmizol ale tak je pravda ze tam smrdela uz poriadne no kazdopadne pomohlo to .Len to nieje 100%tne ale kazdopadne ak klima smrdi tak to odstrani .
-
Ahoj pomohlo,voňa citrusu je citiť,zapol som klimu,tiež ok,tak uvidim.
ahoj.
ahoj.
Ahoj,pěnovým sprejem jsem klimu vystříkal z preventivních důvodů, plíseň ještě nebyla cítit. To už by pak chtělo asi větší zásah v servise. První dny bylo až nepříjemné aroma, které bylo cítit z větráku, ale už je to vpořádku.
Rio II Samba 1,4 2007
Rio II Samba 1,4 2007
tak dnes som klimu takisto vystriekal preventivne sprejom a zatial to pekne rozvoniava
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red