Servisne dni Kia.
-
Servisne dni Kia.
Ahoj od 15.4. až do 15.5. servisna prehliadka cena 4,90eur,aj že diagnostiku,pojdem sa objednat uvidime.ahoooooooooj.
- Reklama
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Servisne dni Kia.
hej akcia : http://www.kmss.sk/news/events/service%20days2011.aspx
Ale minuly rok som to skusil a ziadna slava, diagnostiku na PC nepozerali ani o tom nepisali zeby sa mala pozerat, strcia vam do ruky papier ze ake parametre to auto splna a teda je to v poriadku, doleju ostrekovace a chladic , vypytaju 5€ za prehliadku a 5€ za doliatie kvapalin a spokojny idete domov ... stratili ste 1,5hod casu lebo aj napriek objednaniu sa nejak nevydalo a hodinu som cakal s dalsimi ludmi v rade ale couz za 5€ nejaka ta hodinka cakania v rade .
Ale minuly rok som to skusil a ziadna slava, diagnostiku na PC nepozerali ani o tom nepisali zeby sa mala pozerat, strcia vam do ruky papier ze ake parametre to auto splna a teda je to v poriadku, doleju ostrekovace a chladic , vypytaju 5€ za prehliadku a 5€ za doliatie kvapalin a spokojny idete domov ... stratili ste 1,5hod casu lebo aj napriek objednaniu sa nejak nevydalo a hodinu som cakal s dalsimi ludmi v rade ale couz za 5€ nejaka ta hodinka cakania v rade .
onedlho ma caka garancna prehliadka, tak si tuto kondicnu prehliadku necham ujst
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
Ak auto neprejavuje ziadne zavady, diagnostika pravdepodobne neukaze ziadnu zavadu.
Kia Rio 1.4 LX+
hmmm pojdem tam aby som si vypocul klasicku frazu "Zavada sa neprejavila" alebo ma budu strasit aby som si toto vymenil, tamto vymenil.... Dakujem, neprosim.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
-
Ahoj tak dnes som bol na tej akcii,zobrali auto vypisali ,źe je vsetko ok,akorat ,źe mam moc oleja,,to som an inevedelk,od poslednej vymeny v oktobri m.r.som ho nepozeral ,takźe ho musim odsať,to je tak keď sa spoliehaté na servis,ja jeho mariu.prijemne sviatky.sewas.