to cerberus :
Hyundai Accent nie je tak nahodou sedan ?
Re: kia rio II a hyundai accent
-
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
Kúpene : 10.7.2009
- Reklama
Presne tak, pochybujem ze by na rio sedelo plato s accentu, mozno tak na rio sedan.
RIO II 1,4 sporty 2008
Kedysi bol accent 5 dv ale to bola predposledna generacia, ale ci je to plato rovnake hmmmm skoc sa pozriet do nejakeho bazaru a uvidis. Sucasna generacia kde su Rio a Accent bratranci je u Accenta na SR iba 4 dverova.
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
Ja len vacsia sanca zohnat plato original stoji 100eur tak ci by som niekde nezohnal
na rio? si radsej sprav z nejakej lisovaniny minimalne a nalep koberec... teda ked nezozenies original ja mam momentalne original volny kedze tam mam drevene plato s ovalmy, no nepredavam ho bo ak sa raz dozijem dochodkoveho veku tie 300W musia zmyznut...
eMkejx - nechcem ti brat iluzie ani nepochybujem ze sa dozijez dochodkoveho veku ale naozaj pochybujem ze sa RIO dozije tvojho dochodkoveho veku.
cerberus - pocuj a co si vlastne spravil zo povodnym platom v tvojom aute ? uz si ho kupil bez neho ?
cerberus - pocuj a co si vlastne spravil zo povodnym platom v tvojom aute ? uz si ho kupil bez neho ?
RIO II 1,4 sporty 2008
mozno uz kia tak setri, ze nedava ani zadne plato
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
Ja som kupil jazdene kia rio r.v 2008 najazdene 33 000km mala ho firma ale neplatila tak im ho leasingovka zobrala asi bolo pouzivane obcas na prenasanie nejakeho tovaru.
Zadne plato tam nebolo urobil som si z dosky olepil ju tym cudom co sa dava pod plavajucu podlahu a na to koberec ale lepsie originalne by bolo kaby sa dalo niekde co ja viem srotovisko.
Zadne plato tam nebolo urobil som si z dosky olepil ju tym cudom co sa dava pod plavajucu podlahu a na to koberec ale lepsie originalne by bolo kaby sa dalo niekde co ja viem srotovisko.
ved tu niektory kolega predava ND na RIO, tak co sa ho nespytas?
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red