Vrzganie sedadla...
-
Re: Vrzganie sedadla...
poznam
az som ztuhol, ked som zabuchol dvere na pravej strane, ci som nieco nezlomil
a ono to ta tesco skrabka, hned som ju dopasoval do reflexnej vesty vo dverach vodica
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
Kúpene : 10.7.2009
- Reklama
1. Sedadlo pred demontážou :aladinos píše:Tak podarilo sa mi odstrániť vŕzganie sedadla a divný zvuk ktorý nastal keď som sa oprel.
Stačí demontovať zadnú časť sedadla a vazelínou namazať kovové drážky v ktorých sa pohybuje mechanizmus na aktívne opierky hlavy.
Prikladám obrázky:
2. Sedadlo po demontáži :
3.
4. Vŕzgajúca časť :
5. Aktívna opierka hlavy OFF :
6. Aktívna opierka hlavy ON :
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
vdaka za navod aj ked neviem ci mne konkretne pomoze. mne sa zda ze spolujazdcove sedadlo vrzga inde ako v zadnej casti
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
Najskôr to vŕzgalo tu a aj ja mam ten isty problem ze spolujazdcove sedadlo vrzga zospodu. Ked si na neho sadnes tak ked das pravu ruku pod sedadlo tak tam niekde. Tento tyzden idem do servisu skusim im to nahlasit. Nikedy to nerobi a niekedy sa to neda vydrzat.
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
no u mna to robi pocas jazdy, nie len pri posadeni sa. a sice sa to vydrzat da, ale je to trapne
Kia Rio II Sporty 1,4 Olive Gray
aladinos: dakujem za navod asi to aj vyuzijem,
ked som to správne pochopil tak zadny panel operadla sa da vypacit so srobovakom?
ked som to správne pochopil tak zadny panel operadla sa da vypacit so srobovakom?
Kia Rio Sporty
Nitra 05/2008
Nitra 05/2008
Ja som na to sice pouzil ruky a akoby som to vytrhol ale myslim si ze ten skrutkovac bude elegantnesi sposob.
Pripomeniem ze mazanie daneho pantu som pouzil preto lebo mi vrzgalo moje sedadlo za volantom, hlavne ked som sa do neho silnejšie oprel.
Spolujazdcove vrzga stale, obcas sice prestane ale aj tak to lezie na nervy. Uz som skusal namazat asi kazdy jeden spoj hlavne silikonovym sparyom ale nepomohlo.
Tak nasiel som detailnejsie nase sedadlo:
To iste robilo aj mne .Povolil som pravy predny srob na sedacke a pritiahol som to znovu a nevrzga.Uz som najazdil 2000km a nerobi to.aladinos píše:Najskôr to vŕzgalo tu a aj ja mam ten isty problem ze spolujazdcove sedadlo vrzga zospodu. Ked si na neho sadnes tak ked das pravu ruku pod sedadlo tak tam niekde. Tento tyzden idem do servisu skusim im to nahlasit. Nikedy to nerobi a niekedy sa to neda vydrzat.
Kia Rio II HB
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
ORANGE SUNSET
1,4 16V 71kW
R.V. 2007
neviem si zatial poradit s tym vrzganim sedadla, namazanie nepomohlo
este jedna vec, model po fl nema aktivne opierky
este jedna vec, model po fl nema aktivne opierky
- Přílohy
-
- Fotografie-0033.jpg (94.68 KiB) Zobrazeno 10912 x
Kia Rio II 1,4 SPORTY rv. 2010
Tropical Red
Tropical Red
A kde ti to vŕzga?
Mne to nejak prestalo samé od seba:)
Ale keď mi to zase začne tak odmontujem komplet celú sedačku a poriadne všetko dotiahnem a namažem...
Mne to nejak prestalo samé od seba:)
Ale keď mi to zase začne tak odmontujem komplet celú sedačku a poriadne všetko dotiahnem a namažem...
operadlo som komplet presiel a namazal, dole pod sedakom som dotiahol vsetky skrutky ktore som nasiel, takisto namazal, zatial nic nepomohlo
stale to pocujem akoby z toho klboveho spoja, tie som takisto namazal, ale zatial to nijako nepomohlo
stale to pocujem akoby z toho klboveho spoja, tie som takisto namazal, ale zatial to nijako nepomohlo
Tropical Red
Tropical Red
tak na 2x to vyslo, sedacka fakt komplet premazana, hlavne tie klbove spoje, drziak pasu takisto a svete cuduj sa, vrzganie zmizlo, aspon zatial, uvidim na ako dlho
Tropical Red
Tropical Red