caute, nevie niekto poradit, ako dostanem palivo z nadrze? okrem toho, ze ho vyjazdim
Pozeral som pod zadne sedacky, v strede je krytka palivovej nadrze, ale nechcel som nic rozpajat.. ked neviem co a ako.
Kia Cee'd, 1.6, benzin.
dakujem
ako dostat benzin z nadrze?
- Reklama
Re: ako dostat benzin z nadrze?
No da sa to aj tak ze -to musis byt velmi sikovny.... ako ide potrubie od otvoru na tankovanie do nadrze tak musis ho odpojit ...malo by byt spojene stahovacim okom-ked vies co to je ...to s kliestami stlacis a stiahnes nizsie ...asi cca 20cm a vysunies to potrubie nabok potom tam das klasicku hadicku nieco ako ked maju v nemocniciach infuzie ale vecsiu s vnutornym priemerom asi 1 cm alebo priblizne no a potom tahas a tahas a mas to ...tento postup trval mechanikovi asi cca 20-30minut a auto mal hore... keby som to mal robit jas doma na zdvihaku tak aspon 2 hodinky- aj to s obavami nakolko to stahovacie oko je plastove a keby som ho zlomil tak nahradne nemam...
je este jeden klasicky postup ...tenku hadicku ako maju v nemocniciach strcit do otvoru kde sa tankuje a potom uz len tahat a tahat...pred tym vyber sitko ktore je asi cca 15 cm od vrchu otvoru ktore zachytava necistoty...aspon ja ho mam...a narokom ti pisem ze tenka hadicka lebo je tam aj tlakova klapkav pripade ze das hrubu moze sa stat ze sa zasekne a uz ju nevytiahnes...
je este jeden klasicky postup ...tenku hadicku ako maju v nemocniciach strcit do otvoru kde sa tankuje a potom uz len tahat a tahat...pred tym vyber sitko ktore je asi cca 15 cm od vrchu otvoru ktore zachytava necistoty...aspon ja ho mam...a narokom ti pisem ze tenka hadicka lebo je tam aj tlakova klapkav pripade ze das hrubu moze sa stat ze sa zasekne a uz ju nevytiahnes...
pozeral som pod kapotu, nasiel som par hadiciek, ale neviem ktora je privod paliva, ktoru mozem odpojit.
Prikladam aj par foto. Ktoru hadicku mozem odpojit, aby som cez nu dostal von benzin?
Prikladam aj par foto. Ktoru hadicku mozem odpojit, aby som cez nu dostal von benzin?
zistis si to tak ze si lahnes pod auto a potrubie co ide od nadrze budes sledovat az k motoru a zistis ktore to je ale jednoduchsi postup som ti napisal v prispevku hore...