mala otazocka
mala otazocka
Chcel som sa spytat na co sluzi ta strbina pod autoradiom?
- Reklama
Re: mala otazocka
Na karticky,vizitky,blocky na nic ine, ja to vyuzivam pri platenych parkoviskach , hlavne v nakupnych centrach ked ti stroj vypluje karticku pri vstupnej rampe tak ju tam hned pichnem a okamzite mam volne ruky a nechavam ju tam az ju zase pouzijem pri vyjazde, a niekedy si tam davam peniaze ked mi niekto da na benzin a ked idem tankovat, inak nic moc, ale s tym parkovanim je to prakticke a uz som si na to dost zvykol, priznam s ze napr. ked idem z brachovym autom tak mi tam tato hovadina dost chyba....... no sranda
RIO II 1,4 sporty 2008
Zdravím ... Chcel by som sa spýtať . Uvažujem o kúpe KIA Rio 1.4 LX 71kw , chcel by som kúpiť tento model a nechať si spraviť doň splyňovač na LPG. Má prosím Vás niekto skúsenosti s touto prerábkou na tomto modely auta? Koľko to môže asi tak stáť? Aká je spotreba pri tomto druhu paliva u tohto? Vopred ďakujem ...
Je tu toho dost popisaneho : https://kia-club.net/viewtopic.php?f=20&t=1887
RIO II 1,4 sporty 2008
Chcem len upozorniť nenechávajte tam karty podobné tým čo dávajú na pumpách ( ohnú sa )
Kia Rio II 1,4 - Sporty,Tropical Red: kúpene 3/2008, Nitra - najazdené cca. 40 000km
Ďakujem ...visna píše:Je tu toho dost popisaneho : https://kia-club.net/viewtopic.php?f=20&t=1887
-
- Kontaktovat uživatele:
to tomas: ja mam rio sporty na lpg, sicee najazdenych iba 6400 km za 3 mesiace, ale mam auto od zaciatku na LPG, cena zavisi hlavne od servisu, kde budu robit prerabku, mna to vyslo komplet aj s prihlasenim a technicakom 1212 ecok:) a spotreba do litra viac, ale zalezi aj na style jazdy ......
KIA RIO 1,4 SPORTY HB
TROPICAL RED FACELIFT
r.v. 2011
TROPICAL RED FACELIFT
r.v. 2011
-
spat k tej strbine.
ja tam nedavam absolutne nic, dokonca sa snazim nic nemat ani v tej priehradke pred radiacou pakou a to z dovodu mentalne retardovanych deviantov, ktory by zhodou okolnosti prechadzali okolo auta a strelilo im v hlave ze tam je "kluc od zemegule".
narazam na pripad ked jednemu rozbili spolujazdcove sklo na parkovisku, kvoli 2€ ktore mal v otvorenom popolniku
ja tam nedavam absolutne nic, dokonca sa snazim nic nemat ani v tej priehradke pred radiacou pakou a to z dovodu mentalne retardovanych deviantov, ktory by zhodou okolnosti prechadzali okolo auta a strelilo im v hlave ze tam je "kluc od zemegule".
narazam na pripad ked jednemu rozbili spolujazdcove sklo na parkovisku, kvoli 2€ ktore mal v otvorenom popolniku
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
Kúpene : 10.7.2009
ja tam davam cdečka
tak to mas extra male cd-čka, .... si sa sekol trosku, tu nie je rec o radiu....hmm aj ked aj tam je strbina....
RIO II 1,4 sporty 2008
Pardon tam do toho uzkoho otvoru davam bankomatovu kartu aby mi vykradly auto.