Havarie
Moderátor: Moderátoři
- Reklama
Re: Havarie
cez jeho zakonnu, fakturu som musel zaplatit, a poistovna ju preplati... , pri havarijnej by sa musela zaplatit spoluucast... takto nic, amortizacia 0 pri novom aute, tusim do troch rokov...
KIA SOUL 1,6 CVVT TX Green Tea Latte
daj vediet kolko trvalo preplatenie z poistovne
-
2 mesiace ? a to co za poistovna ?
Kia Rio 1.4 16V Sporty Midnight Black
Kúpene : 10.7.2009
Kúpene : 10.7.2009
-
- Kontaktovat uživatele:
Pri havarijnej by si neplatil fakturu celu ale iba spoluucast a potom tu spoluucast by ti preplatila jeho zakonna poistka kedze to nebola tvoja chyba, takze pri oboch pripadoch by ta to stalo 0€ a nemusel by si s havarijnou cakat 2 mesiace na vyse 500€ ...Radovan29 píše:cez jeho zakonnu, fakturu som musel zaplatit, a poistovna ju preplati... , pri havarijnej by sa musela zaplatit spoluucast... takto nic, amortizacia 0 pri novom aute, tusim do troch rokov...
to som nevedel ze sa da spoluucast pytat z jeho zakonnej, ale aj tak mi to zo solidarity platil on, takze cakal on nie ja, tak mi to nevadilo, inak trvalo to tak dlho asi preto ze on bol cech, a poistovne si to museli medzi sebou vybavovat...
MaTToS píše:Pri havarijnej by si neplatil fakturu celu ale iba spoluucast a potom tu spoluucast by ti preplatila jeho zakonna poistka kedze to nebola tvoja chyba, takze pri oboch pripadoch by ta to stalo 0€ a nemusel by si s havarijnou cakat 2 mesiace na vyse 500€ ...Radovan29 píše:cez jeho zakonnu, fakturu som musel zaplatit, a poistovna ju preplati... , pri havarijnej by sa musela zaplatit spoluucast... takto nic, amortizacia 0 pri novom aute, tusim do troch rokov...
od kamienka prasknute celne sklo, cena 632 €... vinnik neznamy, cez havarijnu, nastastie som mal pripoistenie celneho skla, takze bez spoluucasti 0 €...
Ja som mal od kamienka prasknute cena 580 euro zaplatil som spoluucast nasledne mi Alianz zrusila poistku a teraz mam s tym tahanice a Kia nevymaha peniaze od poistovne,ale odo mna,aj ked im poistovna odobrila platbu. Alianz neodporucam v ziadnom pripade.Radovan29 píše:od kamienka prasknute celne sklo, cena 632 €... vinnik neznamy, cez havarijnu, nastastie som mal pripoistenie celneho skla, takze bez spoluucasti 0 €...
Kia Soul 1.6 CVVT Vannilla Shake